查看: 7895|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 命運Online .. 再次重返台灣

以下內容轉載至騰訊網

由韓國T3 Entertainment( 勁舞團 開發公司集團旗下HanbitSoft研發的3D 網游 《 命運 WYD》重返台灣市場,改名為《運命Online》。

預計5月上線。此次改名重返台灣地區,遭到了不少台灣玩家的調侃,有玩家稱“命運改運命等於送命”。

《命運WYD》曾在台灣推出頗受好評,也曾在韓國創下同時上線人數高峰紀錄,基於不少台灣玩家期待能夠再次感受昔日爭戰沙場掌握命運的刺激殺戮快感。

《命運WYD》預計將在今年5月份由T3 Taiwan (原紅香蕉)重新營運規劃,並正式更名為《運命Online》,號召昔日戰友重舍戰場上的 榮耀 記憶。

好開心命運Online可以再次番尼=P
我仲記得六年前仲玩緊猿人在線既命運..
當時4xLv..獵人 -3-''
運命Online .. 名字不太好
回復

乜黎=_="我覺得似神鬼奇兵= =
回復 支持 反對

命運改運命等於送命

GOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDD
回復 支持 反對

乜黎=_="我覺得似神鬼奇兵= =
mui1388ken 發表於 1-5-2010 10:47

韓國開發命運2002年公測。
大陸開發神鬼奇兵2008年公測。
請問命運有邊忽似神鬼奇兵?
神鬼奇兵有紅藍國?黃金裝?德魯依?
背景完全唔同?用下腦啦?
回復 支持 反對

人地唔知先咁講姐..唔係禁串呀?想當年玩到70lv成身黃甲裝.仲有..講真呀~又真係有小小似喎
回復 支持 反對

人地唔知先咁講姐..唔係禁串呀?想當年玩到70lv成身黃甲裝.仲有..講真呀~又真係有小小似喎 ...
johnny1552 發表於 2-5-2010 15:13

我最記得我當年一開頭玩覺得超好玩..後尾玩到41 Lv 唔識升 - 3-''
回復 支持 反對

online game 重生??
幾時到幸福online
回復 支持 反對

我想玩番召德呀... 好掛住佢
回復 支持 反對

一見到隻game就諗時當時會戰好正
不過一轉左代理之後變免費 成堆外掛 掛機出現
希望今次都係月費拉
回復 支持 反對

韓國開發命運2002年公測。
大陸開發神鬼奇兵2008年公測。
請問命運有邊忽似神鬼奇兵?
神鬼奇兵有紅藍國? ...
機械男朋友 發表於 1-5-2010 20:03
個icon係唔係話你自己
回復 支持 反對