打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他教學] Kill&Death計算方法---(已知答案)

小學教的百分數~.~
我忘了....
sum_pig 發表於 3-5-2010 17:49

這麼重要的東西竟忘了?
回復 支持 反對

超!   係人都識計啦!    咁簡單的數仲 post 出黎?

樓主小學雞先唔識計姐!

(  我計d   中五數學 ) 仲 (難過你) 好多啦!

你條XX   真係當我地 87 ?
回復 支持 反對

超!   係人都識計啦!    咁簡單的數仲 post 出黎?

樓主小學雞先唔識計姐!

(  我計d   中五數學 ) 仲 (難 ...
acer778899 發表於 5-5-2010 17:14

你...........
冇野呀
唔識計=小學雞
根據前面的不少回覆,
咁咪有好多小學雞!?
D人用幾多踢卷先踢得哂啊????

最後我提到你:注意你的言語
回復 支持 反對

樓主咁串嘴, 唔該樓主同我計理條數!

( 2 cos θ - sin θ )  = ( - 4sin θ - cos θ )
( 2 cos θ + 3 sin θ) = ( -1 cos θ )
                               ....

樓主我地小學雞 ,  請樓主同我計個答案出黎!
回復 支持 反對

仲有
之後我已經俾好多人喪插

我覺得好奇怪

我並不認為此帖含有任何挑釁性
我對其他人極為激激的言論覺到大惑不解
回復 支持 反對

樓主咁串嘴, 唔該樓主同我計理條數!

( 2 cos θ - sin θ )  = ( - 4sin θ - cos θ )
( 2 cos θ + ...
acer778899 發表於 5-5-2010 17:28

3csoθ =-3sinθ  
                            =-3cos(90-θ )
                         θ =90-θ
                         θ =45
回復 支持 反對

回復 44# acer778899

我不敢誇口我覺得呢條數好易計
p.s.我係F.2
但對於我呢D小學雞卻沒甚麼難度
回復 支持 反對

好明顯睇到你唔識計我條數啦!

我已經做左第一個步驟, 你仲要錯!

唉!  唔該計多幾次先同我講啦!      這題數好易, 再計多次比哥哥睇啦!
回復 支持 反對

計完未呀你?

條數好難計咩?     哈哈 , 唔識計咪學人計啦!

仲要係到串我地唔識計 ( kill/ death) ,

你話人前自己咪又係唔識計 , ((((((((((((((  計左我條數先講啦!   )))))))))))))))))))))))
回復 支持 反對

回復 49# acer778899

好~~~!
恕我學識淺薄,左睇右睇都唔覺錯
如果你俾個正確既step同答案 我
我就真係服你啦
回復 支持 反對