打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [台灣] MKZ 臨時討論板

hk幾時封測
回復 支持 反對

唔係搶據點搶得多就嬴咩-3-
mui1388ken 發表於 28-6-2010 13:50

唔係- - 有2個嬴的方法- - 據我玩左幾日...一係時間夠中..睇殺人數..邊面最小就輸  個數值係好似360 殺得多對方對方個數字就會小 小就姐係會輸- -  去到0就結束..姐係睇時間同人數泥決定勝負
回復 支持 反對

我覺得一開始玩幾好...偵測兵最好玩- -雖然唔可以一槍死 除非爆頭 ..但係射中果下敵人唔知四圍望真係好頂癮..追中炮都係有趣之一.如果係紅色目標射出去目標會有警告出泥@@好正果種聲- -雖然有得釋放干擾..但係基本上之之都係冇用  照比人爆..直升機都有呢種功能.只限F2~但係琴日玩反開始出現lag機問題..一開始果幾日都冇..就好似cso一開始果時成日死場咁- -反生果時出唔到泥..成個卡係度~又有d類似外掛咁- - 跑跑下射佢佢成個卡係度..仲要唔死  後尾仲比佢殺反.希望係ser/台灣同香港網絡問題啦- -如果唔係的話都唔錯
回復 支持 反對

玩過
畫面麻麻地
回復 支持 反對

部分香港玩家已經玩唔到tw ser

好彩e+仲味有事姐
回復 支持 反對

我覺得MKZ超難殺人- -真係玩慣大陸槍GAME先得....大陸槍GAME冇CS果種手感
回復 支持 反對

有冇cb ac多個比我玩下,謝謝
回復 支持 反對

玩過,我覺得好差
控制一D都唔流暢,D火箭又好怪
好似F2個電視引導飛彈,直射...
玩過BF2就一D都唔鐘意
回復 支持 反對