查看: 5662|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [瑪奇:英雄傳最新消息]Vindictus北美封測試2010年8月10日

講明先~我唔知有無人發過類似的文章, 所以各位唔好怪我
入正文~
----------====================----------
唔知各位有無留意到北美個邊, 完來都有<<瑪奇:英雄傳>>的消息
近排比我咁岩搵到, 完來北美個隻<<瑪奇:英雄傳>>改左名叫做<<Vindictus>>
北美伺服器個邊, 係 8月10日8月24日 封測
所以各位, 想玩的就快快手申請, 因為佢係用隨機抽的方式來抽封測的玩家
----------====================----------
Vindictus官網:
上官網點擊這裡
Vindictus註冊網:
註冊點擊這裡
比著咁多大家先, 我會更新的
遲下我會比M群大家入
回復

天大好消息wo!!
但8月10要去camp 冇得即日玩
sad
不過如無意外我都會玩既
回復 支持 反對

岩岩睇news發現原來呢個係10-24號先有得玩

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

The Closed Beta will run from August 10 – 24, 2010
Beta Keys
- If you already have your Beta key, click here and follow the instructions to register your beta key.
- Already activated your Beta key? Come back on August 10, log into your Nexon Passport and click on the "Start Game" button.
此為封測 需要BETA KEY才能於10-24/8登入遊戲
搞到我咁興奮
回復 支持 反對

Sorry~各位
我英文比較差
之前誤導左大家
Sorry~我已經更新左~
回復 支持 反對

Beta Key唔係派哂啦咩...?更何況Closed Beta開得果14日.........都係算啦.....
回復 支持 反對

封測唔係隨機抽人嫁0.0 佢果dkey之前已經派左
我地只可以等公測
回復 支持 反對

E家先登記冇用WO,CB KEY都派完,又唔見有公告話會再派

我之前登記左幾個AC,一個都抽唔到......

如果樓主抽到,真係恭喜晒
回復 支持 反對

吓~咁我味空歡喜一場= =
講真我的英文差到爆= =
有好多都係估估下= =
估唔到封測抽哂= =
回復 支持 反對

咁又唔係既,到CB開始,會因應情況再加推CB KEY都唔奇

就算抽唔到,8月都CB,好快OB啦
回復 支持 反對