打印 上一主題 下一主題
收起左側

★★★★★★玻璃蝴蝶重新收生★★★★★★

出水......
回復 支持 反對

回復 120# AKlsky

$_$
回復 支持 反對

回復 122# AKlsky

公價5000point a_a..
回復 支持 反對

回復  mid.

= = 88
AKlsky 發表於 4-9-2010 10:55

多謝支持 lol.....
回復 支持 反對

罵戰?_?曳豬第一個企出黎幫冰冰a_a
回復 支持 反對

push1push..
回復 支持 反對

我叫過樓主味再用復仇乂RevEnGe名義開團你又唔聽.
我再次警告你,
復仇乂RevEnGe 係我辛辛苦苦自己開出黎ge ...
槍之魔 發表於 9-9-2010 14:49

你所講既'你花左好多時間打理個團'
我都知,不過個團唔係'復仇乂RevEnGe'而係再早期既'命運'
點解會散團?由頭都尾都係你唔肯理個團先
我拉走d人?如果佢地係"跟"你既就唔會俾我拉得走啦;o

我地點解要重開?咁你要問下班團友
點解我做團長?你以為我好想做?
係個團無人肯做,班友又話要開
硬係叫我做我先開,我一直無話過要自己做團長
你想做我幾時都俾得番俾你做
我開左學自己都好大壓力好多野做
咁得閒同你搶埋小小咁既咩"尊嚴",咩"團長"?
諗野唔好諗到咁淺得唔得

你一直唔係追求緊"尊嚴"?成日掛住你口邊
但係我就唔覺你到底有幾多"尊嚴"
個團係你唔理在先,你成日話我自己講晒?
咁你幾時得閒上vent黎問下事實係點樣?

我唔似你,係要做團長先覺得自己威自己勁
你要既,我再講多次,你幾時中意幾時拎番去
但係長期以黎你唔理個團,你做左團長又點?
開左學以黎我一個星期都係on得個2日
都係叫小,不過總起碼我有理過個團

問心個句,你,命運既團長槍之魔
到而家連事實係點都未清楚就係度同我嘈既槍之魔差好遠
我唔知你係咪覺得你自己係度嘈會覺得自己好型

我都講過,你因為家事理唔到個團我地都好體諒你
但係好似係有人到左最後話乜都唔理
唔再搞個團
去玩信長架喎

你唔想理都算,你交左個ac出黎,我咪得閒幫你理下
結果? on你ac轉一轉0point收人,唔記得set番300pt
你就搵d藉口係要嘈
'某人'都話過'我覺得個槍之魔真係好膠'
個陣你係團頻打過既野佢都係隻分身度睇到晒
唔好問我有咩證據
只要問你有冇做過.有冇講過

em,對唔住
再用em既一句說話:槍魔係自己唔理個團又要摟住個團一齊死"
呢句說話係係個陣傾合俾新手x蘋果B- croc團長個陣講過出黎既說話

要got5,幾時都得
但係希望係got5之前你諗清楚你自己既個人價值觀念到底係點
係你眼中咩叫"朋友"?
"朋友"既定義係"同團"/"團友"?
唔同團就"仆x" "on_仔" "_樣" ?
你定義既好多野都係錯既,我想講.
你自己既所作所為你自己諗清楚;]

仲有,我今日先知
原來所謂既"尊嚴"係要係自己想威既時候鬧人一聲"垃圾團"
唔好唔記得,個團再垃圾,都係你帶出黎既人
咁意味住d咩?你自己清楚
注意下你自己既形象,你既用詞
回復 支持 反對

個團係唔係復仇乂RevEnGe唔係主觀上俾既定義
而係客觀他人認為既決定
如果你要我地話我地唔係復仇乂RevEnGe都無問題
但係係人地眼中,我地大部份都係復仇乂RevEnGe出黎既人
俾人既想法亦都只係復仇乂RevEnGe班人重開既團
個團用唔用復仇乂RevEnGe ,係唔係復仇乂RevEnGe 都好
唔會有任何影響
而你認為你自己重開既一個團,就叫做復仇乂RevEnGe 既
咁你中意.
你既做法我干涉唔到
但係你既行為有好大問題
回復 支持 反對

mid奶好型-O-
小雨雲! 發表於 11-9-2010 09:33

BECAUSE OF WHAT ?
回復 支持 反對

言詞
冇粗口
有內容
冇廢話
字字鏗鏘
擲地有聲
小雨雲! 發表於 11-9-2010 09:38

haha.你羸了
回復 支持 反對