查看: 11786|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] [原創]《槍械大全》蛇姬之吻-M95 分析及心得

Ma~!hi~!
又係我啦`!

--------------------------
今次係蛇姬之吻-M95 ~
我的第一把重追
好啦~!
睇下把槍的真樣先啦

槍械性能:

------------------------------
彈道:
左,開鏡
右,無開

-----------------------------
好啦~!
睇片時間~!
這影片係awds2486的~!轉片~!

-------------------------------
扣血量(無甲):

腹部:140
腕部:112
頭部:456
胸部:113

腿部:84

有甲玩家:
腹部:140
腕部:135
頭部:433
胸部:108

腿部:75
可見有無甲除射腿外都係一槍死~!
------------------------------
以下為「M95」、「AWP」、「M24」、「TRG」的綜合數值*
槍械名稱M95         綜合數值:326
        AWP                  363
        M24                  370
        TRG                  362
可見M95係最低ga~!-3-                                
-------------------------------
手持外貌:

開鏡:

跳:

外貌:

無開:

無甲Bot唔好意思細左d)

有甲玩家:

彈屍:
紅線=彈幾遠
1圖=企

2圖=血性企

3圖=Ctrl

4圖=血性Ctrl
---------------------------
好啦,到戰神啦
新槍m95爆頭身一槍死(第1round1lv攻)
如圖:

而wa2000都係一槍死(第1round1lv攻)
但係要注意
wa2000唔係100%中,如圖

所意係新場,用新槍係比較好ga~!
用100%的重追都ok嫁~!
-----------------------------------------------
使用技巧:
最好停係到追~!
行著射會唔準~!
射完一下之後
個準星會fly向上~
入彈比較慢(如片)
射完一下之後拉的時間較長(如片).-.紅字意思拉個個東東(我都唔知咩來)
----------------------------------------------
總結(心得):E把槍係重追中比較廢的一技
但係型過傳統個幾把的追槍啦~!
E把槍要停係到射先會中準心~!
行著射會射唔中~!
100%係指停係到射~!
但係大家用得勁的話:,一樣會好勁GA~!
無重追的朋友,最好買左先啦~!
唔知幾時先會再出重追嫁-3-

完啦~!多謝~!
回復

把野真係好廢
回復 支持 反對

垃圾一把,  唉
回復 支持 反對

俺有芬蘭永久,無須買
回復 支持 反對

俺有芬蘭永久,無須買
mxvb556 發表於 15-9-2010 20:19

同你一樣^ ^
努力洗足球的成果^ ^
回復 支持 反對

仲諗緊買唔買好><"
回復 支持 反對

把m95射完之後,個準星彈左上天空 = =
飄到乜甘 = =
用番AWP算數 -.-
回復 支持 反對

我想話把M95好準,雖然飄,但係粒彈係冇移位,係在射完粒彈先向上飄
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
得5彈真係無言了!
樓主都玩到叻的! 有3kill
回復 支持 反對

你條片好廢~.~,係到爆頭,殺人,不如打真人仲好-_-
回復 支持 反對