打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 【安心放點名單】(12月5日更新)

改左做 戰士_都了切(矢)
ok? 驚人唔知邊個-v-
回復 支持 反對

嘩 得寫佢得上去   你姐話其他人都係昆9姐  你冇寫你上去 姐你都係昆9啦!!!
回復 支持 反對

要寫就寫d昆9名啦~!!
回復 支持 反對

只係等D人唔想咁易比人昆姐
仲有你文盲?沒我?
放且呢d人係成日做點-v-
e.x如果有新人係昆9,咁你會時唔知佢係昆9la 係唔係啊?
回復 支持 反對

樓主 其實我覺得你呢個p0st好廢-_-b 我叫左你+你又5+~ 咁我一陣出去收點人地咪以為我係昆9-_-? 仲有~你又知呢d人5係昆9-_-? 你5俾有一日佢地俾人爆左ac/放左ac俾人~跟住d人就因為你呢個所謂既"list" 而認為可以"安心"去放/收點~結果俾人昆左-_- 仲有全彩虹島咁多人5昆人你續個續個咁add上去你咪好5得閑@@ 所以我勸你都係5好搞埋呢d野~盞自己攞苦黎伸-_-
回復 支持 反對

上面個位 我徙來沒見你做點
而且唔比自薦
如果比人爆咗 我相信條友一定會上彩開喇叭講
2.呢我一早就會知 我會有自己方法
回復 支持 反對

上面個位 我徙來沒見你做點
而且唔比自薦
如果比人爆咗 我相信條友一定會上彩開喇叭講
2.呢我一早就會知 我 ...
khaki 發表於 17-11-2010 21:07

我想問咩係做點?_? 點自薦法?_? 駛5駛搵夠5知幾多個成功案例?_? 慢一俾人爆左個個入5番自己ac... 跟住要開個 1lv ac ~又冇錢買喇叭咁點算?_? 仲有我想問幾個問題~
1. 全彩虹島既人都會有樂古ac?_? 都知道有樂古呢樣野?_?
2. 全彩虹既人都會入呢個p0st?_?
以上兩個問題~ 我想問你有咩方法=]
請樓主5好以為我串緊你~ 我只係好奇想知道答案~ 如果呢個"安心放點名單" 係0kay既話我都好開心
回復 支持 反對

(1)如果你自推自己上去,咁我一定要加?咁如果人地係新昆9自推自己,咁我寫佢名?咁會有好多人比人昆lo!
(2)名單上個個大部份係長收點,個個係有分身ac架
(3)全彩虹島既人都唔一會入nakuz睇,但如果我唔post咁好多人會唔知? 開一定好過唔開la 係唔係啊?
(i)全彩虹既人都會入呢個p0st?_?
(4i)佢唔入呢個p0st沒辦法,但起碼會有d人會入呢個p0st啊!(你唔係?)

唔該打之前想一想la!
1. 全彩虹島既人都會有樂古ac?_? 都知道有樂古呢樣野?_?
2. 全彩虹既人都會入呢個p0st?_?
以上2條係廢話
回復 支持 反對

我 冰*冰>_< /◎★ 冰冰刀遊★◎
回復 支持 反對

(12月5日更新)
回復 支持 反對