打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [sosad] 大蟒蛇=小學雞?_? p.7#67有笑料!

回復 23# °赤魂羽〥

哈哈  巧威威唔知咪上網CHECK囉^^ 你唔係鍾意叫人鍾意上網查架咩?
邊種赤日  咩叫自己知自己事^^"?而家好似係你唔知渣傻豬=3=...
咁你得1隻手指都叫做有手指既@_@"
你D霸氣呢? 做咩今次回咁少呀  
嘩...睇下你D 服務態度丫...放AC 呃人唔知咩叫CDE  就咁放左比 又唔講清楚
E+收左錢  過左海就神仙LO~~  就話比哂AC資料你,咁爆左係咪你負責架? 我放十對C翼入去
10對C翼唔見左你陪>W<"? .... 你呢D咁既人  唔死都冇X用 ><點解你阿媽會生左你呢D咁既人出黎
為害人間  囧RZ~~仲扮到冷有信譽,,用哂紅字唔化表巧威威D架  傻HIHI~比人扣樂點果個又係你^^
回復 支持 反對

回復 26# wong.5201314

你信譽good~ 但有d 自戀西唔係呢~.~
回復 支持 反對

回復 35# °赤魂羽〥

嘩你呢d人....咁都叫有信譽....唉
回復 支持 反對

回復 35# °赤魂羽〥

扣分都要爆一次粗  我大撚把分  扣啦  
我愛你老母死臭系仔  你食撚屎大架?  咁撚樣呃尻人唔知咩叫cde  交收唔撚講清楚
咁同叫雞唔比錢有分別?  你無病下哇  20歲人  咁樣呃妹妹仔$
唉    買前買後一個樣   叫雞咁樣睇你出唔出到門口
咁樣叫信譽? 唔講唔提扮苗   無cde  值撚錢咩臭ac

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對