打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [sosad] 大蟒蛇=小學雞?_? p.7#67有笑料!

巧威威??咩語言黎?_?..
正赤背定彷赤背古赤背 自己知自己事.
我話有機晶我又有講有邊粒?就算我有1粒機晶都係唔會係叫冇機晶啦,
不過自己7左又好難有勇氣去承認既...
你個fd想我幫佢拎返cde冇所謂架
不過要晒ac所有資料姐, 佢比晒我我咪幫佢拎返囉..
唔知點拎返cde就唔好係度嘈話拎唔返啦z_z
第時唔該自己check清楚先好串人啦z_z唔係好7架..
邊個7自己知啦,又1個死毒_ 陰公!
回復 支持 反對

試問我冇搵過你咩?
我搵左你2~3日  你有回我咩?
搵你 唔應? 被迫要係你信譽post留言先彩下我
買前買 ...
+_mm 發表於 23-2-2011 18:48

叫你+我msn你又話冇msn,
我樂古又唔係成日上..就算上都唔係成日check短消息啦..
係你係我信譽post留言推左上黎我先見到咋.
不過我而家唔係怪你..我信譽post有冇教到你先?
你自己諗下啦
回復 支持 反對

唔係呀?
咁你都講得出
買ac開始我就已經話冇msn
未交易前  你的回复仲快過我咩意思呀?
  唔係成日ch ...
+_mm 發表於 23-2-2011 19:09

回覆快係因為果陣同你傾緊,所以我開住短消息個視窗禁f5姐~_~
唔通之後日日又開住個視窗等你叫我?
交易前唔通要同你講:
"我開住左個視窗可能會回得好快架,遲d熜左就會慢d架啦"
比你都唔會咁講啦係咪呀?
仲有, 我最後又有冇唔教你呀?
唔信就算, 你都唔需要回覆啦我諗= =
回復 支持 反對

-___-基圍赤..
米咁話人= =
讓讓新手麻..
去到咁絕沒人幫親妳就死啦...xd
                                ...
×邪戀°流 發表於 25-2-2011 17:43

流野, 我都唔想放上黎架..
係條友話到佢影到我冇講果d野..
我咪睇佢會放d咩改圖上黎囉xd
點知原來冇料到..得個吹字~_~
不過而家唔認樣衰左就算啦..
有眼既都明啦@@
回復 支持 反對

大蟒蛇講話本來就肆無忌憚,請問他跟"惡夢=神"買賣物品道具,關大蟒蛇什麼事?
請問那個人是跟大蟒蛇買賣 ...
j00164168 發表於 2-3-2011 23:51

大蟒蛇真是多管閒事.
還滿口髒話, 真替他母親可憐
生下了這個孩子
.
回復 支持 反對

憑佢?..點殺我滅口呀?:p

唔小心又推左上頂-~-
回復 支持 反對