樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

冇冇搞錯呀..咁樣黎呃人..平時頌話自己點樣點樣勁..而家咪又係度呃人.頌有昀昀果單野又係咩事呀.
回復 支持 反對

我...冇言囉= =好亂- -
回復 支持 反對

膠千哩個http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D3 <哩個post係你打嫁可~你個post就話(135 男人族聖靈  齊角密 ,e-mail ,無死經,向性, )但係點解交易左之後你先話唔齊野呢?咁你係唔係有欺騙ge成份呢?你比人爆左出黎之後就拎第2件事出黎同人對抗?如果你係睇唔過眼ge你可以自己開過第2個post講出黎比人地知..你而家用另1件事躲開你要面對ge事會唔會好冇謂呢?你而家放ac交唔齊野但你個post就話齊野咁你係唔係有欺騙成份係入面呢?
昀昀件事每個人都有唔同ge講法唔知邊個真邊個假..真相只有爆ac果個人知..所以我一直都冇理過哩件事之後都唔會理~你係有證據可以幫昀昀手比大家知道真相..而唔係係度得自己ge一面之詞..你咁樣只不過係係度白講.
回復 支持 反對

9up  好耐冇見~最近點呀?好嗎?哈哈..
回復 支持 反對

唔見左個主角回post啦..係咪衰呢~
回復 支持 反對