打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] 火箭筒 "AT4CS - 究極彗星" 性能測試

攻擊次數同傷害詳細傷害都有問題   唔係好明佢點計算
你地完全無理AT4CS係大亂鬥 同機甲既實用性 ...
好人c 發表於 9-11-2011 00:06

的確,我試過成功一飛秒bot而顯示只係扣左
7x
胸部 7x(1次)
(只有我一個係果個ct 出生位,排除之前有血比人打左)
bot無可能出生會少過100血掛....

其實唔關開鏡事,我試過唔開佢都係會追蹤的(最明顯係打戰神隻直直,你會睇到佢轉彎的
回復 支持 反對

M95未必比佢實用,因為呢支野識追,舊果支就弱姐,呢支其實有佢用法,etc打沙漠,係天台係咁跑,基本
開鏡->係咁依瞄到即射->射完粒炮自己追,呢個時候一路上彈一路跑,對面d兵好難打中你的,驚唔夠快/紅得緊要換刀跑,記得唔好郁d就開鏡,射果時先好開...可以有幾強?我剩打直直用呢個打法係天台跑,我可以由幾千洗到2萬美金(須知打直直中一野都只係$2xx),咁你估下成效如何(當然我有用飛彈)?
其他圖未試過,新圖隻機械人只要識計數黎跳天台紅血前一樣得(紅左血佢飛彈兩邊天台都射,所以麻煩左)

m95始終都瞄,直直飛得快果下有時m95係難瞄的..m95要龜位瞄,火箭炮係天台可以跑射,龜位射得多定天台無咩擋射得多?雖然,天台好多時要冒中飛彈(如果差唔多中哂又死唔去,即跑落樓下回血)之後唔小心中多下普彈....打機械人就當然m95,因為m95基本唔使特別追boss瞄,就算盲狙都ok.
回復 支持 反對