查看: 3906|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 如果有邊位朋友覺得獵戶成日無啦啦死人仔,請入來睇下

唔知各位掛獵戶嘅朋友,有冇覺得自己成日升獵戶無啦啦會死,我就同你地講下我自己,近排我朋友幫借我ac同佢一齊升,但一到第二朝,升獵戶嘅AC都全部死晒,
而返到獵戶,場好快比人霸左,唔出奇,但1次2次,都係同一個人好快速嘅霸左場,嗯,1次2次比你咁岩得咁巧,冇解,但5次,計埋最後果一次總共5次,每次返到去都係果個人拎左場,有冇咁神-_-?點解我次次死左都係你拎左個場嘅- -?
相信有腦嘅朋友都知道發生咩事,AC唔會無拉拉死,冇可能死5次,5次都係同一個人拎左個場,而果位醒目仔,我地夜晚升,到第二朝就死,果位朋友應該是半夜落手,冇解,我同我朋友都要返工,冇辦法半夜仲守住部電腦,所以大家睇到呢度會問,有冇證據,證據我就暫時冇,但發生咁嘅事,1次,2次咁好采,5次我死左次次都係果位醒目仔拎左場,有冇咁岩????

我想同果位醒目嘅朋友講,個ac比你搞咁多次我唔出聲,係因為我朋友開我ac,發生左邊咁多次佢先同我講,依家我知了,唔出聲唔代表好蝦,有場升Lv當然是最好,但冇場請你去第二度,勞煩唔好用一D唔正當嘅手段來得到場地,件事我就已經知,亦都有數位朋友都一樣同我覺得,都覺得係同一個人所為,因為實在太~~~~~~巧合
果位醒目嘅朋友,希望你就好收手,比你搞咁多次,你收手我當咩都冇發生過,大家可以做下朋友,有場可以一齊升,但如果你再咁繼續落去,你搞到我冇得升,到時大家都冇得升就唔係幾好了
請你好自為之!
回復

大佬都俾人搞
回復 支持 反對

最慘既係.......獵戶係無小地圖的.......
003300 發表於 19-7-2012 11:53

o... soga
那就沒法了~
唯有....每n秒自動cap一幅圖 /.\
回復 支持 反對

唔洗拍片既...
用按xx靈自己寫腳本, 小地圖有非同隊既人仔就print screen, 每隔n分鐘 or 秒check一次視乎電 ...
雪貓 發表於 19/7/2012 04:59 AM

最慘既係.......獵戶係無小地圖的.......
回復 支持 反對

唔洗拍片既...
用按xx靈自己寫腳本, 小地圖有非同隊既人仔就print screen, 每隔n分鐘 or 秒check一次視乎電腦lag唔lag
無話用外掛架, 只係一個小工具黎架咋~
(同自動食水同一原理)
回復 支持 反對

回復 18# SGundam

佢仲打橫來,大家就唔洗再讓步了。
今日番大陸,睇返來點先-m-....
回復 支持 反對

之前搞過我個d人、一系比人踢族、一系道歉話冇下次~
距話再有下次見距一次搞距一次都得ma~
所以咪算距數、del左d相囖..依家應該未有引怪or搶場圖上了~
蠻不講理噶都應該有1~2張~
回復 支持 反對

回復 16# 滅x魔

如果佢想玩,我地咁多個比佢搞過嘅,慢慢同佢來,睇下邊個笑到最後
回復 支持 反對

風 睇黎有人係明玩野了 今次唔拉死人 訓哂D怪係結他攻擊範圍外 但其他頻又唔見係咁播 我係邊個你知的
回復 支持 反對

之前維護完個陣,,已經話左比[GM][忌廉妹妹]知啦、但系距都系個句、
你要搵到確實的證據后、交給客戶服務部 ...
SGundam 發表於 16-7-2012 15:30

佢都唔做嘢,應該係話費事做~
o0神0o 發表於 16-7-2012 15:54

咁一定係客服上報嫁嘛  ,你地有冇去客服開post?
btw有冇圖?
(除左呢個post: http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2)
有慨SD比我 (teddy_co_cali@hotmail.com), 我去搞
回復 支持 反對