打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 急!!!幫幫手!!!!!咩事.玩唔到CSO

唉.cso 真係bug多過咩禁.
橙仔掛住$$,都唔理玩家利益...
回復 支持 反對

問題分類:CS Online 絕對武力
發生時間:6/26/2013 2:00:00 AM
內容描述:伺服器: 0 不停話與認證伺服服連線失敗,請稍後再試
親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
不好意思,由於閣下提供的資料不足,所以未能替玩家即時處理。
煩請提供更詳細的資料,例如相關問題的截圖,
協助我們了解您的狀況,我們才能為您跟進。
謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799

Have a good Game!

再問

問題分類:CS Online 絕對武力
發生時間:6/26/2013 2:00:00 AM
內容描述:伺服器: 香港一般伺服器01 一直無法登入. 一登入彈出與伺服器認證失敗,請稍後再試。 等候了很久都無法登入

有1#的圖.

佢味回答我.重dl冇用.
回復 支持 反對

再問

有1#的圖.

佢味回答我.目前重dl中.
wildon0811 發表於 26-6-2013 16:05

我覺得黑橘回覆作風係幾hea(純意見,不喜勿插)
回復 支持 反對

回復 13# 乂秒殺乂

點會插,依個係事實.依家仲味玩到呀.做野(回復)又慢.買野又唔見佢禁慢?
回復 支持 反對

回復 14# wildon0811

我覺得有黑橘呢間野係世上直情係為禍人間
回復 支持 反對

咪係.垃圾黑橙.遲D如果唔係黑橙代理CSO.我真係好怕佢會唔會將D AC 轉比轉既代理商,唔係我地咪要再玩過!?
PS:黑橙仲味幫我搞好個問題...有冇人可以幫下我.我知你你幫到我的
回復 支持 反對

cso系甘架喇等多陣在入喇
回復 支持 反對

如題.幫幫手
wildon0811 發表於 26-6-2013 14:23

執行遊戲斷線回報說明公告2013/06/26

親愛的玩家您好:

日前接獲部分會員反在進行遊戲時,可能會發生不定時斷線離開遊戲的狀況,
因此建議玩家們進行遊戲時不要開啟及安裝其他常駐程式或非官方軟體程式,

( :下載輔助軟體、破解程式、優化軟體、遊戲輔助程式)

若您此狀況持續無法排除,請在斷線當下提供如下資料回報信箱 : csobug@gamania.com

1. 遊戲帳號 :

2. 斷線時間 :

3. 所在伺服器(例如 : 台灣一般伺服器0103) :

4. 模式地圖(例如 : 災厄之章–命運之門) :

5.
狀況描述(例如 : 開房之後5分鐘無預警跳回桌面):

6. dumop (請附夾該檔案):

32位元作業系統:

(dumop檔路徑 : C:\Program Files\Gamania\Counter-Strike Online\Bin\CrashReport.dmp)

64位元作業系統:

(dumop檔路徑 : C:\Program Files (x86)\Gamania\Counter-Strike Online\Bin\CrashReport.dmp)

敬祝大家遊戲愉快!

Have a good Game.

CS Online》營運團隊 敬上

回復 支持 反對

redown game / 重開機 等都可能有用
回復 支持 反對

我唔同,公告話斷線,我登入都唔得,重dl 開機都唔得
回復 支持 反對