樓主: peter1997657
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 關於Skull-8的實用

佢跟本連槍都未玩熟就學人插支槍無法HS
alex159478236 發表於 5-7-2013 23:54

sk8我係冇用過黎打實戰 係之前我叫一個人做屍企係到比我打
結果係我喵住個頭點打都係計胸部 而事後我得知有人用sk8爆到頭
咁都只係說明隻game當時中左bug 而誤導左我
無頭bug呢個個案 通常會出現係掛機屍身上 我就試得多
但一個唔係掛機 企係到比我打頭都爆唔到頭? 我就玩咁耐都未試過
話就係咁多 其他我就冇得閒同你解釋 隨便你點諗
回復 支持 反對

離子槍係爆唔到屍頭 我開精準打 佢全部計哂胸部 你唔好同我講打人爆到頭
加上SK8做到爆頭又點? 螢光棒一 ...
Charlie1012 發表於 6-7-2013 17:39

離子槍爆頭敢唔敢同我賭1張1200GASH+?
仲有你初頭咁肯定把sk8係爆唔到頭而家又話做到又點講D野都幾矛盾
都係個句你自己未熟悉既槍就唔好咁快發放假消息誤導人地購買意慾
回復 支持 反對

仲有你初頭咁肯定把sk8係爆唔到頭而家又話做到又點講D野都幾矛盾
...
alex159478236 發表於 6-7-2013 20:56

當初話係水貨的確係我試過一次 完全爆唔到頭 全部計哂胸部 結果我轉其他武打同一個位即刻爆頭
咁如果係爆到頭 咁係唔係水貨就係要重申評估
我叫個人企係到比我打 我打佢個頭 佢死左全部打中胸部 冇一次中頭 咁同熟悉有很關係?
就好似你去銀行入數 你入左卡 但冇反應 你同人投訴 結果其他人入到數無問題
個銀行職員就話 係你唔熟悉部機運作先入唔到姐 結果cheak完發現係張卡壞左 所以先入唔到
唔洗問故知  
你就係個銀行職員 以為只有自己識人地係弱智既 最中意踩低人等人以為自己好叻 小人得志
回復 支持 反對

...
alex159478236 發表於 6-7-2013 20:56

加上呢 頭幾日又唔見你咁樂意解答人問題?
而家我買左番黎唔岩用 我自己有意見
你就走出黎賣文章 又拎片又賭錢咁 幫人唔見你咁積極 串人你就最叻
首先我自己未試清楚就入手 的確係犯左個錯 但錢係我既我中意買咩咪買
第一日買左番黎就試槍
我試槍果陣就下下都爆唔到頭既 人地就爆到  
我用完SK8爆唔到頭 我最後用巨斧爆頭完場 一下就爆到 咁點? 明整蠱啦
明顯我就係最大受害者 而家重要係到聽你9UP
真係原來最不幸唔係買錯槍 就係唔知咩事係樂古見到你

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
倉井影 -4 連帖,請善用編輯功能/下次閣下可以刪除及重 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 34# Charlie1012
大佬,有人一早已經係港服味出sk8之前發過sk8爆頭既片 你自己爆唔到頭 就話把槍廢 咁仲唔係誤導人? 你話你sk8爆唔到頭 之後用巨斧一下爆左頭 咁你個陣有冇開6技?有冇確定你真係斬/射中佢個頭?你用巨斧一下就爆左頭 極其量都只可以話你-6 把把槍既後座力都唔同 你換其他武打可能因為後座力問題先爆到頭 仲有屍3邊度搵其他武打?_? 你射隻屍你係咪肯定你射個度係頭先?你唔肯定咪姐係唔熟悉囉 如果你把把槍可以唔開技就咁都100%爆到頭淨係得你講個幾把唔得 咁就可能真係把槍問題啦
回復 支持 反對

當初話係水貨的確係我試過一次 完全爆唔到頭 全部計哂胸部 結果我轉其他武打同一個位即刻爆頭
咁如果係 ...
Charlie1012 發表於 6-7-2013 21:49
加上呢 頭幾日又唔見你咁樂意解答人問題?
而家我買左番黎唔岩用 我自己有意見
你就走出黎賣文章 又拎片 ...
Charlie1012 發表於 6-7-2013 23:00

咁的而且確你最初講既又爆唔到頭又話右鍵打頭唔中個D全部流料黎你自己有錯仲想賴係人地問題??
乜野銀行彈卡完全唔合比喻!個問題只係你唔識點樣去運用自己既武器!
你把槍點樣入手我無興趣知!但係你未清楚就係到9吹我就有義務插你!
仲有你係咪第一次用近武?刀都唔係把把對住頭右鍵都爆到頭喇!打咩位就你自己慢慢摸索喇!
最後個地球唔係圍住你黎轉嫁 係錯就要應!
回復 支持 反對

咁的而且確你最初講既又爆唔到頭又話右鍵打頭唔中個D全部流料黎你自己有錯仲想賴係人地問題??
乜野銀行彈卡完全唔合比喻!個問題只係你唔識點樣去運用自己既武器!
你把槍點樣入手我無興趣知!但係你未清楚就係到9吹我就有義務插你!
仲有你係咪第一次用近武?刀都唔係把把對住頭右鍵都爆到頭喇!打咩位就你自己慢慢摸索喇!
最後個地球唔係圍住你黎轉嫁 係錯就要應!
alex159478236 發表於 7-7-2013 05:06

如果用個準星瞄住個頭打 佢都唔爆頭
咁好明顯係隻game存在漏洞 如果一隻game經常有漏洞比地雷玩家踩既
咁個問題係係game到而不在玩家
你唔想再見到呢d post不如你寫信去客服請求人地改哂d漏洞囉
我用正規cso玩法試槍既 最後都係講個結果同事實出黎
世界唔係圍住我轉 ?
唔通我對住個頭打 打死左隻屍 傷害提示冇一次計中頭
我就同人講支槍爆到頭 ?  姐係唔講大話=個世界圍住自己轉?
咁可唔可以舉例 有咩刀係對住個頭打唔爆頭 要對住其他部位打先爆頭?
你講緊可能係殭屍個頭部位都會有影響
既然c s o已介分 頭部 腕部 胸部 腹部 腳部
咁你同人講 一把刀一定要打腳先爆到頭 打頭永遠計腳部?
咁其實係咪由一開始 cso就認知性上誤導左人?
定根本只係遊戲漏洞? 咁如果玩家因為遊戲漏洞已成為受害者
咁錯在哪裡呢? 請問

回復  Charlie1012
大佬,有人一早已經係港服味出sk8之前發過sk8爆頭既片 你自己爆唔到頭 就話把槍廢 咁仲唔係誤導人?
1146446089 發表於 7-7-2013 00:57

咁唔好意思 我就真係睇唔到 我只係睇到人地用sk8去打災 詳細資料係全部冇講

你話你sk8爆唔到頭 之後用巨斧一下爆左頭 咁你個陣有冇開6技

6技根本對近武冇效 你咁問其實唔熟果個會唔會係你?

有冇確定你真係斬/射中佢個頭?你用巨斧一下就爆左頭 極其量都只可以話你-6 把把槍既後座力都唔同 你換其他武打可能因為後座力問題先爆到頭 仲有屍3邊度搵其他武打?_? 你射隻屍你係咪肯定你射個度係頭先?你唔肯定咪姐係唔熟悉囉 如果你把把槍可以唔開技就咁都100%爆到頭淨係得你講個幾把唔得 咁就可能真係把槍問題啦

確唔確定? 打中頭同其他部位唔同 打中頭出血量係會比其他部位高的
當時係無論如何都打不中頭 已經不是確唔確定問題
你話一下爆頭可以係-6 咁點解當時我用SK8又唔可以-6爆頭?
你個論點會不會由一開始就已經對我有偏見?
屍3 主槍  手槍 刀 = 3種武 補給箱 3支主槍 1支手槍 1把刀 = 4種武
唔開技每把槍都100%爆到頭? 根本無可能 用火槍同龍炮已經唔得
你咁講真係好懷疑你係咪真係熟悉
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

傳聞中 不過我記得以前命金真係超屈 現在覺得沒有
chiuandy123 發表於 4-7-2013 06:45 PM

呢家命金都唔錯,不過係多左好多打災神器,搞到冇人用命金姐
回復 支持 反對

回復 36# alex159478236

條友之前又係死唔認錯
    俾人狂插佢死雞撐飯蓋
    由455樓開始睇
    http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4401446&;extra=page%3D1&page=46
回復 支持 反對