打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 新SER風雲再現(13/7/11)(有片)

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 5# king1998

98年 去做M記呀
你唔好成日放片上黎啦 又唔喺殺到人
回復 支持 反對

回復 13# 怎麼了

打大交拍片唔通搵D打手拍咩你搞笑下話
回復 支持 反對

輸左好撚威威呀 吊你地老母
pk1998 發表於 12-7-2013 15:16

我只喺遵守承諾 唔放片邊有地方比你吠
回復 支持 反對

咁fit唔去選香港先生?

你唔好話你窮?喺到發窮惡
king1998 發表於 12-7-2013 12:36

就姐係咁fit就一定要選香港先生?  你個fd都可能幾fit
佢又唔去?    仲有我都未18   有時d野講之前用個腦諗清楚先講
咪唔洗比人串
仲有姐係我得5石仲要放埋ac冇玩就叫窮?
起碼我依加想買咩衫褲鞋 去玩我自己都有錢比
咁你用唒自己d零用錢收隻6石ac就叫有錢?
咁你澳門果d何氏家族如果冇玩天龍果d又叫窮
姐係有錢ge定義係天龍勁加高石?
小朋友真係井底之蛙思想
回復 支持 反對

就姐係咁fit就一定要選香港先生?  你個fd都可能幾fit
佢又唔去?    仲有我都未18   有時d野講之前 ...
碎峰. 發表於 12-7-2013 15:37

收AC=零用錢?聽講你隻AC都喺收番黎架WO你個D又喺零用錢?
我完全睇唔出你講野有經大腦WO
成日正喺識喺人地D PO到嘈 好好挽?
姐喺E家你叫我去香港就得 我叫你黎澳門唔得?
咩道理? 請問小朋友既定義又喺咩?朋友 你訓醒了沒有?
回復 支持 反對

收AC=零用錢?聽講你隻AC都喺收番黎架WO你個D又喺零用錢?
我完全睇唔出你講野有經大腦WO
成日正喺識喺人 ...
king1998 發表於 12-7-2013 15:41

就姐係咁我就做parttime ge  咁反工正常都會有人工
係ar 隻ac係收架  但我用人工去收同用零用錢出發點又唔同
仲有我以前玩天山童d ac係自己升  唔係收  好似隻碎峰咁
好心你同人串之前了解下人地d資料先。la  
仲有你話我去你post到(挽)? 玩下話   字你都未學好就同我串?
仲有你敢唔敢話自己以前冇入個人地post 搞事先?
發毒誓囉  如果你以前有試過類似行為 你以後搞野派報紙  ac比人爆
你敢唔敢發先?    依d野好靈架  唔好得把口
你敢發我咪以後唔搞事囉
回復 支持 反對

回復 18# 碎峰.

姐喺呢你就可以有工番個D叫人工我又有工番個D叫零用錢@@好波!
仲話串之前了解下人地d資料先 你好了解我咁WOE家還E家以前還以前你識我?又搞笑?我理得你以前喺玉王大帝
人講你零用錢真喺零用錢咩!? 無知!
你呢句"字你都未學好就同我串"好搞笑下WO 意為我喺你咩?
識兩三個字喺到扮大牌 爆哂粗
搞事?我自問只會搞搞過我既人你喺米搞過我個D自己心知肚明
回復 支持 反對

極速傳說
不想放大只想放大被放大
回復 支持 反對