打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] GAMEONE!! 人地大陸出新天龍八部啦,你仲未出天龍3

應該不保留舊門派...再製作新的門派~
回復 支持 反對

直接出隻新
又想重新燒過我地玩家啲money
呀楊 發表於 26-7-2013 01:04

又一部全新作品 大家又從一石開始玩起 有錢的又可以從新燒過 甚麽BUG 甚麽真丹 通通忘記他吧~~哈哈
回復 支持 反對

回復 10# ∼香B∼

《新天龙八部》未来会涉及20个门派。在经典天龙里,十大门派已经被亿万玩家熟知。玩家对他们具有很深的感情,甚至有根深蒂固的门派归属感和荣誉感,所以他们同样会在《新天龙八部》里登场。在武学设定上,他们不会有颠覆性的变化,毕竟我们要尊重一些约定俗称的认知,但是他们会拥有全新的背景身份,也会在新剧情里扮演重要的角色。

http://news.17173.com/content/2013-07-26/20130726115218252_2.shtml
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

《新天龙八部》未来会涉及20个门派。在经典天龙里,十大门派已经被亿万玩家熟知。玩 ...
lovesforever 發表於 26-7-2013 15:23

看完了後 有一句話這樣說(有针对老玩家的数据平移和回馈计划。)那不會9999金回扣你所有D567石吧~~哈哈
回復 支持 反對

太猛了出到3 升級兩次!
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

《新天龙八部》未来会涉及20个门派。在经典天龙里,十大门派已经被亿万玩家熟知。玩 ...
lovesforever 發表於 26-7-2013 03:23 PM

嘩..咁20個門派真係好複雜~_~  我相信如果重製一隻GAME 先會無咁混亂
回復 支持 反對

! 出過隻新天龍? ....  甘就算依家港服更新,玩落去咪無意思
回復 支持 反對

回復 14# bbqq222

最好唔好搞到老新玩家既利益失衡啦。
BTW 有冇諗過放棄港服直接等呢隻'新GAME'算數:shutup:
回復 支持 反對

如果係出新 就玩新反正天龍3都未開始用錢玩......
回復 支持 反對

回復 4# 亮仔
我本身玩緊國服   個區開左半年多  身邊好多朋友對新天龍既感覺都唔大  區內照係日夜激情
其實個人覺得新天龍既模式未必同舊天龍相同   反而同九陰 劍三等會相似
唯一既缺點  就係點解佢要叫''新天龍''  令到玩緊舊天龍既玩家有點不知所措  最怕就係舊天龍人流會流失
不過如果有睇國服官方  佢地已經表到明 會有100人既團隊繼續開發依家天龍既更新
不過對於未玩既玩家  我覺得持觀望心態會好D  可以開住AC 但唔好多入錢  
始終覺得新天龍同依家天龍既風格/模式係唔同  未必人人都接受到  就好似九陰個陣一出  好多人都話去玩九陰
但玩一排發覺無天龍既FEEL  最尾都係玩番天龍一樣
回復 支持 反對