查看: 7492|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 6連爆唐門秒天龍

唔g做咩 flash擺唔到片........唯有禁網址睇吧..

6連爆唐門秒天龍
http://17173.tv.sohu.com/z_1_10095/MTE2NTQ1Mjc.html

http://f.v.17173cdn.com/flash/PreloaderFileFirstpage.swf?cid=MTEwODI4ODM&refer=

http://f.v.17173cdn.com/flash/PreloaderFileFirstpage.swf?cid=MTEwODI4ODM&refer=

回復

睇5到
回復 支持 反對

回復 2# 誇時代

而家呢,,,,
唔知點解會甘 - -以前用Flash放片系完全無問題的 而家放唔到出黎.....
回復 支持 反對

回復 3# 心隨風去
睇到了
回復 支持 反對

甘高攻 好似高過天山
回復 支持 反對

睇唔度
回復 支持 反對

唐門既爆擊係一般門派既2.5倍
加上會心高成長  有技能可以令會心去到500-600(或者3次爆技后變正常)
再有王牌技之一''鐵疾黎''好似30%機率中  10秒內  人地扣50幾會防  對住低防門派真係下下爆
仲有風雷萬均 手動放大2.1狀態 10秒
當日我隻小唐門 只有1千毒攻  進階九天才2重  扣抗下限0  打人已經試過爆9W幾

唐門既缺點  
本人親身玩過  就係覺得后勁不繼  10秒內 秒唔到人  校埸真係等死
野外秒唔到人   都可以用瞬移加跑走佬   生存能力唔錯  
不過如果玩校埸 技能中既話  你既對手真係連死都唔知點死  絕對秒杀

如果有意黎國服玩既朋友  都可以玩下唐門
血成長幾好 一體55血  命中 閃 會心都唔錯
不過聽講 國服下個月又出新門派
回復 支持 反對

玩過下唐門.......有咩好野  有專家樓上解釋晒    
唯一想講喺 國服d動作真喺好浮誇 = =  難聽講小小喺----->肉酸
回復 支持 反對

回復 7# 小鬼長大了

如果繼續出的話      咁呢個論壇啲門派應該就無誤鳥
回復 支持 反對

睇撚到咩 你老母玩尻我?
回復 支持 反對