打印 上一主題 下一主題
收起左側

[完][十年的約定] *結局出左啦* 多謝大家支持^o^

出46未啊=0000=
很期待的說

[color=red]這帖子是由 壞男孩 管理人員從 =原創小說= 版塊移動到 =完結小說= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by [H]billyq at 2006-3-7 21:04:
人物介紹:

小翹 : 性格好開朗,重感情既人黎既 ...佢同雯雯係幼稚園以經色既...
雯雯 : 性格係唔多出聲,但係同自已fd就會好多野講...但係好鬼死天真...傻得黎幾可愛...
呀文 : 小翹個呀哥...性格係好鬼死八 ...

==原來...老師=老帥的@@
俺只是看了一篇,就看到錯字了~"~
希望小1講既野無咁深= =

這帖子是由 壞男孩 管理人員從 =原創小說= 版塊移動到 =完結小說= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 上官飛雲 at 2006-8-11 06:08:

==原來...老師=老帥的@@
俺只是看了一篇,就看到錯字了~"~
希望小1講既野無咁深= =

小小typing mistake都咁..
如果你真係要睇正字.. 你讀字典啦

文學 != 打字

這帖子是由 壞男孩 管理人員從 =原創小說= 版塊移動到 =完結小說= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 愛.小廢∼* at 2006-8-11 19:19:

文學 != 打字

俺只是半開玩笑方式提點一下...
從俺記憶...俺從來未試過串人的
加上....俺讀字典又如何呢...只是希望作者改一改...
如果閣下要是用這樣的語氣回覆...俺甘心接受批評

回復 支持 反對

Originally posted by huikanho at 2006-8-9 20:00:
標題仲係44章?
45章都出左...
十卜,,,+油呀

作者一向都係咁= ="""""""""""

Originally posted by 愛.小廢∼* at 2006-8-11 19:19:

文學 != 打字

C++高手嗎@0@?

回復 支持 反對

Originally posted by 追風逐日 at 2006-8-11 21:39:

作者一向都係咁= ="""""""""""

C++高手嗎@0@?

一定是C++ 的嗎??

Pascal: 文學 <> 打字

回復 支持 反對

仲未出46...等得你好苦啊=0=

[color=red]這帖子是由 壞男孩 管理人員從 =原創小說= 版塊移動到 =完結小說= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

出46未呀=0=等你到超苦呀=0=
加油呀樓主>"<

回復 支持 反對

第46章
~~再見藍藍~~

藍藍: 我有D 事想行開陣...

雯雯: 小翹去陪下人啦

小翹: 我想陪下呀草woQ∼Q

小海: 藍藍,我陪你呀

雯雯: 咁煩嫁你,叫你陪個女仔都唔得

小翹: 車 -,-

(())(())(())

呀草: 佢地走油佢地啦,我同醫生講好左,我可以出院

呀星: 我地幫你汁野啦

(())(())

藍藍: 雯雯,小海...

雯雯,小海: 做咩呀 

藍藍: 我..我諗過啦,我想過英國

小海: 嘩.做咩無啦啦去咁遠呀

雯雯: 咪係囉=﹏=

藍藍: 我唔想再留係香港...

小海: 你唔理小翹拿...佢岩岩先冇事..你又要走..

藍藍: 我地重係朋友黎嫁Ma ,我會留底 msn 同 我係個邊既地址嫁啦

雯雯: 你諗住幾時走呀...

藍藍: 我諗會係呢個星期...

一年後....

小翹: 唉

呀草: 你又唉咩呀         (作者: 經過左一年...呀草既病奇蹟地好返)

小翹: 係呢幾年發生左咁多野唔唉都唔得啦

呀星: 又咩事呀,你識我地我呢班好朋友都算唔錯啦

小翹: 首先就係見返雯雯....識左呀草...再同藍藍係埋一齊.....我撞車...失億...藍藍去左英國...我記返所有野...
      最後去到呀草個病好返

呀草: D 野就係咁神奇嫁啦...本來定左既事..都可以改變...

呀星: 喂喂,藍藍有e-mail 黎呀

小海: 咩話,快D開黎睇下

藍藍: 你地幾好嗎,都好耐冇見啦,呀草你個病好返啦wo ~~ ^^ 以後要小心身髒啦,呀星\./你要幫我睇住小海呀,
      雯雯,你有冇令女左呀a.a,得行回返我e-mail 啦 ^^

小翹: 唉,點解佢唔題我既,都過左一年啦,唔通佢重嬲緊我...

雯雯: 哈哈,底你死啦,失億個陣個個都記得,係唔記得佢wo ,係我都嬲死你啦

呀星: 過左去既野唔好早啦...今日出去食飯呀  我請

大家: 咁食豪D 啦

呀星: 好!!

(((())))(()))(())))

小海: 日本野點都係最好食既^^

雯雯: 下次要再黎呀>v<

呀星: 唔叭最好食呀,重係最貴 =.=^

小翹: 鬼叫你頭先咁口快話請咩

呀草: 好啦,下次我地請返你啦

小海: 死啦...我唔記得囉key 出街呀....

呀草: 咁咪大鍋...

小翹: 洗驚咩,睇我啦,平時我放多一條 key 係地毯入便

雯雯: 咁你就囉啦 = ="

小翹: 唔係wo - - 點解唔見左既 -口-

呀草: 會唔會比人爆格呀

呀星: 我D 錢呀...

小海: 咪住 = =點解個門開到既 = ="??

小翹: 快D入去睇下有冇野唔見左啦

過左一陣...

大家: 咩都冇唔記wo!!!

小翹: 咁當冇事發生啦=.="

小海: 喂喂,有封信呀

呀星: 比邊個嫁

小海: 冇寫呀

雯雯: 睇下講咩  

小翹: 恐嚇信呀 ??

呀草: 下=.= 我返左黎啦=.="??

小海: 咩意思呀

(((好大風)))

小海: 好驚呀

呀星: 唔洗驚,風黎姐

雯雯: 呀...上便....間房.....有聲....

小翹: 我上去睇下.....上便咩人都冇wo

呀草: 今日咩事呀

呀星: 鬼都唔理啦,拿拿聲訓覺聽日當冇事發生

((((第日招早))

雯雯:  呀....你地睇下......

小海: 點解有早餐既

雯雯: 唔係我地整嫁wo ~~

呀草: 神早係度大叫咩事呀 /.\

小翹: 重想訓多陣= =

呀星: 都起左身囉-.-食野啦

((((作者: wowo~~ 大家係咪覺得好次睇鬼古故咁呢-o-期寶喂不過係...)

雯雯: 呀

藍藍: 你班人呀,爛我唔係人呀,尋晚返到黎你地又訓晒覺,咪寫左信我返黎囉,又唔等埋>"<

小翹: 哈哈,藍藍 >3<好掛住你呀,你係咪重嬲緊我呀

藍藍:係呀,嬲你尋晚唔理我><

呀星: 返黎都唔e-mail 叫一叫我地,我地黎接你機呀嗎

雯雯: 係囉

藍藍: 咁你地驚喜唔驚喜先^^

大家: 值頭開心死啦 ^^

作者: 呢個故事咁就完左啦 =o=
      希望可以有多D 人睇到啦^o^
      好可惜小翹最後同雯雯只係可以做到朋友宜唔係情呂
      但係佢地都可以係埋一齊開開心心咁生活
      最後多謝大家支持左呢個故事咁耐
      有好多地方我都做得唔好
      好次好耐先出一個故事呀,又可能一章出得好小字
      如果我再有機會寫下故事既話希望你地都可以再支持啦
      最後多謝大家支持=3=

如果有人想轉貼既話希望可以寫埋  >>> 原 創by  標尿仔 <<<    ^^

回復 支持 反對

oh ***=0=咁雯雯同小翹點啊=0="
個結局唔多掂...

回復 支持 反對