打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各參賽選手同我即刻入黎= =

大佬,,,星期一至五我又要溫書,,,得星期六同日先得,,我同個對手都一樣,,,點知佢會off先!?我唔覺呢d係我錯lor,,如果因為玩gunz,,而成績差,,我寧願選擇唔玩,,,算,,我比個對手win啦,,我都冇野好講,,
回復 支持 反對

Originally posted by 橘電池 at 2006-3-29 20:37:
大佬,,,星期一至五我又要溫書,,,得星期六同日先得,,我同個對手都一樣,,,點知佢會off先!?我唔覺呢d係我錯lor,,如果因為玩gunz,,而成績差,,我寧願選擇唔玩,,,算,,我比個對手win啦,,我都冇野好講,,

如果因為玩gunz而你成積差.
咁代表你唔識得分配時間囉.
回復 支持 反對

hey hey ,,,
唔好嘈了 "
延遲 咪得囉 -口-"
基本上依家依個時間個個都唔得閒 ,,
回復 支持 反對

zzzz
個個server都down晒
就算比到d結果你...d選手都開始唔到下一round啦= =

再講丫...你個deadline係星期一.....
又唔係星期五就deadline..
可能有d人要星期六日先得閒架麻..
你一d都唔睇諒人ge= =
回復 支持 反對

我個對手岩岩online0個日GUNZ Server off=0=~
所以我仲未打到- -~

P.s: 板主都同人鬧交~第一次見:D

[ Last edited by 啊Zone on 2006-3-29 at 11:40 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by [S]一冰魂一 at 2006-3-29 20:56:

如果因為玩gunz而你成積差.
咁代表你唔識得分配時間囉.

我唔覺得錯喎,,,UT之前個個都讀書嫁啦,,得唔得閒去玩電腦呀!?係得星期六同星期日係最得閒,,玩一陣lor,,,分配時間!?你用你分配時間ga方法唻睇人,過唔過份左d呢!?唔係個個都好似你咁星期一至五都咁得閒lor,,個個都諗住星期六同日就打嫁啦~~你就話人,,唔通咁樣都錯,,冇人會知星期五開始ser down嫁喎~~你將責任推左係我身上,,依家係咪你錯先!?
回復 支持 反對

Originally posted by 橘電池 at 2006-3-30 00:17:

我唔覺得錯喎,,,UT之前個個都讀書嫁啦,,得唔得閒去玩電腦呀!?係得星期六同星期日係最得閒,,玩一陣lor,,,分配時間!?你用你分配時間ga方法唻睇人,過唔過份左d呢!?唔係個個都好似你咁星期一至五都咁得閒lor,,個個 ...

好野囉
我推哂d責任係你身?
咁你係咪想話自己根本無責任要完成個比賽?
仲有.a位小姐.你好似日日都打機架可.
回復 支持 反對

算啦!!!!冇時間一係遲喲先比賽過囉!!!
回復 支持 反對

玩既野黎姐 -.- 唔駛 炒大鍋 咁呀 =.="?
回復 支持 反對

Originally posted by [S]一冰魂一 at 2006-3-30 06:34:

好野囉
我推哂d責任係你身?
咁你係咪想話自己根本無責任要完成個比賽?
仲有.a位小姐.你好似日日都打機架可.

我要UT,,,依家都唔得閒啦!阿媽只係比我cheak e-mail!!!我冇講過我冇責任完成個比賽喎,,我想完成,,但係做唔到lor,,,我同個對手都諗住星期六,,咁依家ser dwon ,,大家冇計,,但係你就開post話我地,,係咪板主大曬先依家!?比你鬧就比你鬧嫁啦,,你都打橫唻講ga,,你完全冇企係我地ga角度唻諗過lor~~我都唔知你點做板主,,,我依家廢事同你嘈,,,,
回復 支持 反對