打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ PS 數碼暴龍01 專屬討論區 ]

Originally posted by [S]lokisaacs at 2006-7-5 14:22:
點先拎到加布獸???
同埋D條件得左點升嫁??休息?

加布獸係你一開始時改名個度揀ga,佢問你想個世界一開始係咩時間,
早上就比亞古獸你;晚上就比加布獸你。

如果係養加布獸,就揀隻綠色點ge蛋,
訓練佢HP同攻擊力就會進化亞古獸,訓練防禦力同速度就會進化加布獸。

如果你係問點先可以令遊戲中加布獸加入開始之街,
由怪蛙之鄉行去去神秘之森(好大霧的)第二個版圖,就會見到佢,同佢講野佢就會加入。

====================================================

D條件得左佢會自然進化,一般幼年期進化成長期要一日,成長期進化成熟期要三日,
成熟期到左14歲都進化唔到完全體一般都會死亡,重新養過。
完全體一般有7日命,大約19歲死。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
一開始最好係做咩嫁?
如果真係搞定條件,,你地通常會點進化嫁??
回復 支持 反對

我個人就無咩特別搞條件同進化ge
除左係劇情需要先至會特別養成:例如劇情話要去玩具城必先要係熊仔獸先得,但係要拿到熊仔獸果進化就必先要養到鼻涕獸,所以係呢個時候我就會養鼻涕獸啦
回復 支持 反對

神秘方向 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by samuelkam at 2006-7-5 21:30:
我個人就無咩特別搞條件同進化ge
除左係劇情需要先至會特別養成:例如劇情話要去玩具城必先要係熊仔獸先得,但係要拿到熊仔獸果進化就必先要養到鼻涕獸,所以係呢個時候我就會養鼻涕獸啦

但係如果我想進個隻呢???咩情況下先進嫁?我齊曬條件嫁啵(I)
回復 支持 反對

進邊隻!?鼻涕!?是的話你只要狂up智力就ok
(戰鬥時可以選舉技能)

不過我建議你爆機前唔好進果隻
因為打邪龍時冇咩技好學....
等佢慢慢進較好....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-7-5 22:15:
進邊隻!?鼻涕!?是的話你只要狂up智力就ok
(戰鬥時可以選舉技能)

不過我建議你爆機前唔好進果隻
因為打邪龍時冇咩技好學....
等佢慢慢進較好....

進加魯魯,,,
我都係唔知點進-,-
回復 支持 反對

如果你達到你想進化果隻獸既條件既話你要做既咩就係等時間到佢自然會進化,但係你一定要達到所有既條件,一個都不能錯!

進化加魯魯條件:[體重30G、養育失誤1次以下、MP1000、速度100、教育度95、懂技數28以上,一定要係加布獸/企鵝獸失得],呢D都係係前面個網找的,果網真係好有用的我有d問題唔識都係係上面找的,如果有人唔識可以係上面找的(多謝有人post個網出來)

[ Last edited by samuelkam on 2006-7-5 at 11:05 PM ]
回復 支持 反對

我試過隻巨龍獸13歲都未進完全-.-'
不過打win我哥同堂哥d完全-.-
回復 支持 反對

有無link dl呀?樂古個bt 無種呀~~
回復 支持 反對