打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 力量裝備卡

力量↓↓                                    英雄
天殺雙斧               +24                     李逵
伐天巨斧               +8                       搏浪力士
雁翅刀                  +12                     公孫大娘
天雄矛                  +40                     林沖
地闔鎖鍊               +14                     鄧飛
龍形劍                  +15                     太史慈
渾鐵禪杖               +16                     魯智深
天威棍                  +18                     呼延灼
激神劍                  +25                     孫策
毒蛇眼罩               +18                     夏侯惇
震雷斧                  +22                     徐晃
白鬚斬刀               +12                     文醜
牛頭巨斧               +24                     典韋
天勇偃月               +24                     關勝
偃月刀                  +40                     關羽
天傷棍                  +40                     武松
殷商大劍               +30                     紂王
精鋼巨棍               +20                     黃飛虎
大龍袍                  +22                     董卓
百穗銀槍               +23                     關銀屏
真偃月刀               +20                     關興

再次希望入精話!!

[ Last edited by dc槍神趙雲 on 2006-8-1 at 12:58 PM ]
回復

都唔係既,有d係加力量,有d係加攻擊力都唔係全力量
回復 支持 反對

Originally posted by akw2001 at 2006-7-29 15:25:
都唔係既,有d係加力量,有d係加攻擊力都唔係全力量

我會分開嫁,攻擊還攻擊,力量還力量~
多謝你的寶貴意見
回復 支持 反對

唔錯,快d打番攻擊同力量
不過係唔係你打?唔係就要加轉貼...
回復 支持 反對

唔該曬!!
回復 支持 反對

多謝你的分享^^
回復 支持 反對

n年前...
回復 支持 反對

激神劍係+25力咩- -
唔係18喳咩幾時勁左嫁-0-
回復 支持 反對

-0-甘又係上網抄既
回復 支持 反對

我有張力卡30``唔洗會唔會更新埋市價呢?
回復 支持 反對