打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 9月玩咩活動好...?

Originally posted by 流感 at 2006-8-3 12:04:
寶箱活動啦 天堂任何地方都有機會隨機出現寶箱 開左有野拎就ok
防武卷個d呀~.~
不過機會率就...ng g la

唔得wo...咁bot未玩哂=-=?...

其實我覺得變身日ok lo...

或者整d 問答遊戲... 可以關中秋事既...

要盡量搵d 野 得人手先玩到..=.=
回復 支持 反對

免費玩係最好既活動
回復 支持 反對

台灣 好多活動攪,仲好多特別物品,希望好似台灣天堂咁攪多D吸引既活動
回復 支持 反對

求其搵個地方gm狂召怪比人清啦,最後出boss,
好似以前無啦啦gm公佈沙漠表面比巨蟻女皇入侵,叫人去清蟻
幾正丫,成街怪成地錢
回復 支持 反對

Originally posted by 天涯 at 2006-8-1 22:57:
仲有一個可能搞到既活動係…......
捉bot 大賽….....係活動期間只要發現bot…就將佢既角色名稱甚至係組織,寫信話比gm(或去搵某某npc=.=)
工作人員一經較對…就將bot account 一網打盡…然後比番相對報酬=.=(起碼都要有上面既可以接受物品/稀有物品)

不過所謂將bot account 一網打盡係永久鎖死佢既ip…呢d 害群之馬應該鎖死哂ip…...以後都冇得用bot…....
如果淨係殺account…佢地只要開新帳號就可以重新黎過…
如果以工作人員一貫鎖account 十幾廿日既方法…佢地途中開新帳號繼續用bot…到鎖account 限期後一樣可以繼續…根本係治標唔治本…
所以永久鎖ip 比較有效而且能令玩家對天堂重拾信心….....一小步既努力就可以換黎一大步既收成…
我相信天堂有不少舊玩家仍想重玩…只係因為bot 太多…根本冇地方可以賺錢…....升級…試問邊有人重玩天堂=.=…

另外小弟發現一個有bot 軍團…....(冇認錯既話…)
ID 係長江1號至到長江32號不等(唔記得係中國數目字定阿拉伯數目字)
可能會繼續開落去…
佢開左32個人(冇估計錯…我見過既係5號,25號同32號…=.=)
希望天堂正視bot 問題=v=

諗個掂呀~就哩個喇
我覺得d活動係對bot有害既就好
回復 支持 反對