收起左側

[綜合討論] 機動戰士Seed Destiny 連合 vs Z.A.F.T 2 Plus討論區

原帖由 sS飄移Ss 於 2006-12-10 15:12 發表
盾係點用既??????????????????????

按下上
好難用
次次掌握唔到時間
成日比人打中
回復 支持 反對

原帖由 luckychan 於 2006-12-10 10:45 發表

邊度買25雞咁抵-.-???

我都想知邊度買25蚊咁扺:lol
可以講比我地知係邊度+邊間舖買嗎?
回復 支持 反對

原帖由 》遊客《 於 2006-12-10 15:16 發表

我想問..你地係咪買game書睇 先知呢d野= =?......
我冇買....但係我想知 係咪咩難道都得(1lv-8lv)?
同埋...↑↑上面個表 係咪姐係話..一開始打a-f爆左機之後 再玩新既g 再玩新既h
跟住...係咪用果部機打 ...

上網都有= =
1lv-8lv都得
唔洗一定拿打到果部機打都得
回復 支持 反對

原帖由 冷之自由 於 2006-12-10 15:58 發表

我都想知邊度買25蚊咁扺:lol
可以講比我地知係邊度+邊間舖買嗎?

佢地講緊番板25蚊....
回復 支持 反對

原帖由 『翼』 於 2006-12-9 14:50 發表
有沒人話我知露娜救30部民間機過關要點過= =
成日比部鑑影響視線....

你看右上的雷達~~睇住d黃色,(黃色=民間機)就知係邊啦~~~
回復 支持 反對

你按SELECT就可以解左鎖定..任你行..但我就成日差2個/5個就得>"<
激死!!
回復 支持 反對

原帖由 karikes 於 2006-12-10 16:07 發表

佢地講緊番板25蚊....

我究知道係番板la~但我想知係邊度買
回復 支持 反對

原帖由 》遊客《 於 2006-12-10 15:16 發表

我想問..你地係咪買game書睇 先知呢d野= =?......
我冇買....但係我想知 係咪咩難道都得(1lv-8lv)?
同埋...↑↑上面個表 係咪姐係話..一開始打a-f爆左機之後 再玩新既g 再玩新既h
跟住...係咪用果部機打 ...

lee D係我係other討論區果到搵到,唔係買game書(本人冇$$@@")
係咩lv都得!(1~8lv都得),所以有D人就校到無限booster無限seed,lv1,但我就喜歡有挑戰性,校左8lv,一個鍾一條路都可以!

lee個表最頭果係係話打A路~F路咩路都得(一次),就有G路,打左G路就有H路,

(到左lee到就唔同la)
打是但一條就有海涅渣古,再打是但一條就有
蜘蛛MA,你可以次次都打A路
打到total有11次爆機就有觀星者用la!(打多次就有i路)

唔明可以再ask我la!
回復 支持 反對

最後之力果關一開波用真..跟住雷再係IJ
真=一開波係咁SM隻自由..佢爆SEED果陣唔好同佢打..佢爆完先收佢皮.再打多1-2部突刀 收得工
雷=放龍騎SM打晒D突擊刀仔去...應該重有血..打埋第2部突自 收得工
ij=係呾放飛機撞佢..orn格*3>特格 好快收佢皮..
報告@@"
魔神雞拉=40lv
真=18lv
雷=32lv
丫斯藍=36lv
差小小打爆晒啦...
回復 支持 反對

回復 #58 冷之自由 的帖子

番版ge話,應該都差唔多係40=1隻,60=2隻,100=4隻依個價

仲有想問下忠誠者果個檔案第9關,有冇人過到
不停有核彈射過黎,頂唔到去消滅目標
想話快過d核彈,但係係差小小先爆到隻主天使
回復 支持 反對