查看: 24797|回復: 18
收起左側

[綜合討論] 教你買要俾錢既道具(免費拎webmoney)

相信有玩開日本game既朋友應該知wm係咩

wm全名係webmoney 係日本網上遊戲通用既現金

咁我呢個教學就係教大家點樣免費拎到wm既卡號買裝備

因為有太多人睇唔明只有文字的教學

所以我就寫左呢個圖文教學

首先 第一件事當然先到申請首頁 按我

跟著圖片的指示輸入資料

然後輸入好所有東西 看到以下圖片

回到信箱應該看到這些亂碼吧

然後再到首頁 按我

登入後 按圖片所說的

按完之後看到這些廣告網站 按其廣告圖片進入 再到這些網站申請會員 申請完成後 有7成網站都會有point加到你的帳號幢

到了足夠1000point的時侯就能交換wm了 如圖片所示

交換pt時不是選wm的圖片 因為那是去wm的官網 應該點選這個

然後再跟圖片一樣 點選webmoney 再按次進

選擇換取多少點數 4000點數=2000webmoney 要換多少自己決定

看到這畫面就要等他寄信來了(最遲是3天以內寄到) 寄信人地址大約是 info@pointlink.jp<--- 大約是這樣

拿到wm第一時間當然是想儲值吧 現在先進入遊戲官網裡 找儲值的地方再儲值就完成了

這樣你帳號了的點數就增加了 提醒一下 要賣錢的話 不要儲 留下wm的序號比較好賣

然後這個網站優點是多即p加算 一個帳號即p加到1000就能換wm 丟棄再換新的帳號了

缺點則是換了wm後要等3個工作天才能收到卡號

卡號會傳到你登錄會員時的信箱裡 有可能成為垃圾郵件 要小心查看信箱

不然功夫做完也白費了

希望這些教學幫到大家 這樣大家想要既物品

[ 本帖最後由  於 2007-3-26 20:35 編輯 ]

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
玲﹏瓏°兒 + 5 精品文章

查看全部評分

回復

我以前都有用..不過....日日禁好煩=.=look卡算la..
回復 支持 反對

都未開放web money item .. 預定30日之後啦..

同埋你e 個教學 fanta tennis 版都有lol ..
回復 支持 反對

原帖由 松本南 於 2007-3-26 18:57 發表
都未開放web money item .. 預定30日之後啦..

同埋你e 個教學 fanta tennis 版都有lol ..

你搜尋下就知佢係copy我 我係一年前已經貼過其他日本遊戲
回復 支持 反對

回復 #2 關你怪事 的帖子

吾洗錢既野系煩d..
回復 支持 反對

回復 #4 Kardz 的帖子

是鬼但..系邊個都無所謂.. 咁麻煩
我碌Visa 好過..
回復 支持 反對

係咪要日日申請先有嫁?d point
回復 支持 反對

d point有分即時加算 同以後加算架

即時加算係你做完個網站既會員 d點就會入落你帳號度

咁當然即時加算既唔係好多

但係如果一個鐘努力不停整既話

我諗就夠1000點換500 webmoney架啦(但係要等幾日 等果d唔係即時加算既p)

再有唔明再問我啦
回復 支持 反對

咁係咪....即係狂加入會員?-  -"
回復 支持 反對

原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-3-27 20:08 發表
咁係咪....即係狂加入會員?-  -"

係狂加入廣告網站會員呀
總之見到果d廣告網站就加入會員就無錯架la

但係每個廣告網站加入會員時多數都有啟動信架
你唔按啟動信打哂資料申請就白費氣力
回復 支持 反對