打印 上一主題 下一主題
收起左側

[策略模擬] [BT]歷史與即時戰略的完美配合-王國的興起:政權保護戰(正常人口補丁+免CD下載)

原帖由 anson仔 於 2007-5-1 15:50 發表

唔知點解玩唔到
我以前玩到既
依家裝完開唔到
佢話咩圖片相容唔到

displaycard problem?
回復 支持 反對

邊度有得DOWN  BT中文阪??
唔該
好想DOWN樓主介紹的王國的興起><!!
回復 支持 反對

其實 傳說再現 好玩D定 政權保護戰 好玩D=w= ?
回復 支持 反對

阪主阪主
請問 政權保護戰 同 傳說再現  有咩分別??
仲有我想問下
你係1樓介紹果隻王國的興起係唔係正式阪??
唔該曬你!!
回復 支持 反對

原帖由 (jack) 於 2007-5-1 21:30 發表
阪主阪主
請問 政權保護戰 同 傳說再現  有咩分別??
仲有我想問下
你係1樓介紹果隻王國的興起係唔係正式阪??
唔該曬你!!

傳奇再現廢架=.=
回復 支持 反對

原帖由 千翼 於 2007-5-1 22:12 發表

傳奇再現廢架=.=

哦,,
我而家down緊bt主程式=.=
希望個download點未死之前,down倒啦><
回復 支持 反對

原帖由 (jack) 於 2007-5-1 22:35 發表

哦,,
我而家down緊bt主程式=.=
希望個download點未死之前,down倒啦>

每晚7點到12點 upload
回復 支持 反對

有三條問題請問樓主

請問
1:呢個game係唔係中文阪??
2:王國的興起 同 王國的興起政權保衛戰 有咩分別??
3:我開個你個程式冇反應,附圖↓ (係唔係我唔夠容量??)

唔該曬你><!!
回復 支持 反對

原帖由 (jack) 於 2007-5-3 17:34 發表
請問
1:呢個game係唔係中文阪??
2:王國的興起 同 王國的興起政權保衛戰 有咩分別??
3:我開個你個程式冇反應,附圖↓ (係唔係我唔夠容量??)
唔該曬你>

1.完美繁中版
2.王國的興起=主程式(先裝),王國的興起政權保衛戰=資料片(後裝)
3.=.=?你話咩無反應先?你話BT下載唔得?定係開唔到mdf,mds?
去我MSN問,記住講Nakuz名-.-(twinesdr@hotmail.com)
回復 支持 反對

原帖由 千翼 於 2007-5-3 17:39 發表

1.完美繁中版
2.王國的興起=主程式(先裝),王國的興起政權保衛戰=資料片(後裝)
3.=.=?你話咩無反應先?你話BT下載唔得?定係開唔到mdf,mds?
去我MSN問,記住講Nakuz名-.-(twinesdr@hotmail.com)

唔該曬你
原來要主程式架...  我只係down左你個政權(唔怪得知玩唔倒= =)
請問你,,王國的興起正式阪 主程式邊度有得download ??
唔該曬你!!
回復 支持 反對