打印 上一主題 下一主題
收起左側

「已報名人士請進,商討活動內容同埋一切事項.」<<注意__注意__小說區聚會...

關閉 [複製鏈接]
ROY兄--嗚嗚,
你個gag好爛--
咪住,可能係真既,
大家見到佢打英文字,
莫非!!!!!
唔講佢住,
咁姐係沙田友果日點?
幾多號,我唔記得左
幾點係優之XX等?
回復 支持 反對

原帖由 農夫阿ROY 於 2007-7-17 21:55 發表
DA! GUY~ I AM SORRY THAT I WILL TELL THE BAD NEWS
THE GP PASSED AWAY~ SO I CAN"T COME BACK TO HONG KONG ON SAT
I MUST STAY THERE~ VERY SORRY ALL GUY!
HOWEVER, I CAN"T BE SELFISH.... PLZ FORGIV ...

你竟然唔黎
我地好多人都係想一睹閣下英姿;P
回復 支持 反對

回復 #240 農夫阿ROY 的帖子

咁論盡阿……

咁個網聚照常舉行?
回復 支持 反對

少了個roy=[
沙田友誰來做召集人!!!!
回復 支持 反對

原帖由 農夫阿ROY 於 2007-7-17 21:55 發表
DA! GUY~ I AM SORRY THAT I WILL TELL THE BAD NEWS
THE GP PASSED AWAY~ SO I CAN"T COME BACK TO HONG KONG ON SAT
I MUST STAY THERE~ VERY SORRY ALL GUY!
HOWEVER, I CAN"T BE SELFISH.... PLZ FORGIV ...

事出突然-.-沙田友集合既人請到那天致電給我..
而ROY必須得到懲罰。
我既手電:6082 6230 直叫飛雲吧-3-
回復 支持 反對

我們飛雲哥來了當召集人!=.=+
回復 支持 反對

原帖由 上官飛雲 於 2007-7-17 23:04 發表

事出突然-.-沙田友集合既人請到那天致電給我..
而ROY必須得到懲罰。
我既手電:6082 6230 直叫飛雲吧-3-

我冇電話架= ="
回復 支持 反對

我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....
我都冇電話架......
回復 支持 反對

原帖由 烈女 於 2007-7-18 08:23 發表

我冇電話架= ="

香港未至於連公眾電話都沒有-3-
一張紙 抄低佢,放係銀包到 你好似係沙田入閘的
call吧!最多後數我補A_A 一兩元還算能夠補貼
回復 支持 反對

原帖由 CSI 於 2007-7-18 10:20 發表
我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....我想要ROY兄陪我.....
我都冇電話架......

你驚死我同飛雲食左你咩^^?

原帖由 烈女 於 2007-7-18 08:23 發表

我冇電話架= ="

冇電話既掛個牌係心口寫住你係烈女啦=.=
回復 支持 反對