打印 上一主題 下一主題
收起左側

邊間機鋪有

關閉 [複製鏈接]
Orz....我不想去九龍灣玩

吵到玩不到
回復 支持 反對

而家好好多了,至少都叫做比之前大聲...
回復 支持 反對

而家好好多了,至少都叫做比之前大聲...
鍾若琳 發表於 25-7-2009 00:20

太吵都不太想去

鑽石山的到現在都沒搬走...

想問一下...

我現在練basic踩得準

我第3首random抽到慢歌時應該怎踏才準..

好難慢慢的跟拍子...

好多great....
回復 支持 反對

慢歌我通常開 Speed x3
如果Random的話我多數開 Speed x2
回復 支持 反對

Random speed 我開x2丫

抽到慢歌好sad....

make love開x5 @@

上次見有人開8x,wave

出到來都不像8x...
回復 支持 反對

好耐都無上黎喇,哈哈......

問近忙於IR,用左張香港E-PASS作為IR專用card
最後IR亦上了全國第十名
http://www.konami.jp/bemani/ddr/ ... rse/data_06_01.html

CHILLISH...OTL
回復 支持 反對

第一名是台灣人呢...

通常不是日本/外國人跳的很強的嗎?

原來saber wing basic fc可以上到voltage 66 0.0

早知不用那麼辛苦玩dragon blade diff ....

still in my heart momo mix voltage可以最高去到幾多?

還有那些雷達數值..幾多才會轉稱號?

我之前找到的網都被鬼隱了...
回復 支持 反對

513 果個根本唔係人=.="
IR Course 7 SP Diff ..990

暫時全香港只有我同另一位DDR人入過十名以內...
still in my heart momo mix voltage無記錯可以上85,但大前提你要Full Combo...

每邊100會有足龍
每邊140會有足紙
每邊160會有足神
每邊180會有大足神
每邊198會有真足神
回復 支持 反對

http://voiddd.com/wiki/index.php ... 3%A4%B7%CD%D7%C1%C7

你睇下呢頁幫唔幫到你 @_@v
回復 支持 反對

http://voiddd.com/wiki/index.php?DanceDanceRevolutionX%2F%B1%A3%A4%B7%CD%D7%C1%C7

你睇下呢頁幫唔幫到你 @_@v
鍾若琳 發表於 16-9-2009 07:48

神網,3Q

momo mix我fc過一次後再玩都未試過fc...

之後試玩2mb的pluto diff cut1

死得好慘=.=.....

現在的情況 -________-

回復 支持 反對