打印 上一主題 下一主題
收起左側

養成大劍2 Ver.1.5 完全版 +攻略

原帖由 [H]窮人 於 23-3-2008 15:33 發表
幾經辛苦...終於有哂咁多招技........

你就好啦
我仲係係到屈緊第7關boss錢等打第9關boss jar- -
回復 支持 反對

第14關boss  ...條龍...打極都係扣小小

同埋

點解你d劍升到100lv就停既..仲有

火,水    易打
暗,土   難打d
風,光    超難打

卡左係14....   冇風同光打唔到
同埋呢   14,13 d怪...要打好內先死...

都打到冇mood=_=

e家只係  係咁屈火,水石

最慘又唔知咩屬性  卡等..sos

冇光石  打唔到黑蟲~"~

回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

D火石我打到999-.-

隻GAME 有冇得SAVE咖?
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

999=.=

打到悶.......我都想有1000

不過冇咁既恆心
回復 支持 反對

我呢家打到15關啦

我的劍
  很長呀!長到睇唔到呀!!

一把很短的劍= =
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

該怎樣打??[[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]窮人 於 23-3-2008 23:33 發表
幾經辛苦...終於有哂咁多招技........

最後果個魔法係邊度打出來= =??
請教我囧!!!
原帖由 tommkit200 於 24-3-2008 00:42 發表
第14關boss  ...條龍...打極都係扣小小

同埋

點解你d劍升到100lv就停既..仲有

火,水    易打
暗,土   難打d
風,光    超難打

卡左係14....   冇風同光打唔到
同埋呢   14,13 d怪...要打好內先死...
...

條龍係火屬性....要用水打(7同9關屈)
暗可以打第8關出....只要係第13關用火屈就有光寶石(大佬水屬性...但掉光寶石)
土可以打第6關條蟲出.....而風就一定要係第14或第15關打出來(14,15關大佬隨機掉寶石)

第13 d怪多數都係水屬性(多數....不一定全部)
第14 d怪多數都係暗屬性(都不一定全都係!!)
屈光火來打吧!!

我升緊魔劍....所以果d100就唔算
(我把魔劍升到700幾800lv了)

原帖由 skm616 於 24-3-2008 03:00 發表
我呢家打到15關啦

我的劍
199277  很長呀!長到睇唔到呀!!

199279 一把很短的劍= =
---------------------------------------------------------------------------------------------- ...

果隻怪係暗....打第13關打光寶石(大佬係水屬...用7,9關屈火來打第13關的大佬掉光寶

加上第15關個死神係暗(我加到450左右既光都要打好耐....)
有時候會無敵....請隻貓補血吧~~

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
kin111 + 3 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

最後果個魔法要係第9關定8到.....要成1E-.-先買到......

回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

係第8關...
我冇中發現....(係地圖狂禁mouse....冇啦啦入左去)

第8關有間屋係冇用既...不停咁入....入入下就得..(...好難入....)
回復 支持 反對

我d屬性最多都係50 都打到16關了
回復 支持 反對

有冇人知最后2件甲....同甲下面個行既最后2個點黎...
仲有....第16關boss 應該點打...
回復 支持 反對