打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩左4日的村莊1ser 的

原帖由 ※華仔※ 於 25-3-2008 15:42 發表
回復7 # 的帖子
下....咁我用晒D金啦....點算好-_-""??[]

回復8 # 的帖子
我不是D咩隱藏高手....我只是一個小朋友....[]

回復9 # 的帖子

我真係用條喎....嘻嘻[]
用哂金就努力raid人吧
仲有~~~其實而家唔洗升咁多磚,鐵~淨係升木就夠了.
糧就比佢一路負,條頓負糧係好正常既事
回復 支持 反對

原帖由 lugia 於 25-3-2008 23:30 發表
用哂金就努力raid人吧
仲有~~~其實而家唔洗升咁多磚,鐵~淨係升木就夠了.
糧就比佢一路負,條頓負糧係好正常既事

但係咁會死兵架喎=_=""

我有10隻兵仔架[[bao_34]]

但係咩唔係磚用得多D架咩@@??
回復 支持 反對

原帖由 ※華仔※ 於 26-3-2008 18:02 發表

但係咁會死兵架喎=_=""

我有10隻兵仔架[]

但係咩唔係磚用得多D架咩@@??
做條頓唔raid人[[tk_30]] ??
有兵就岩喇,去搵下d羊仔啦~
其實而家可以唔起其他野住,你可以將搶返黎既資源,用哂黎生兵.
另外,你會剩左好多鐵...所以你要拎去賣~"~
因為生棒兵要用木既數量係好多,所以你可以升木場黎幫補下,至於其他果d磚,糧...
就可以靠搶返黎既資源黎幫補.

希望你資源滾滾來~
回復 支持 反對

原帖由 lugia 於 26-3-2008 19:21 發表
做條頓唔raid人[[tk_30]] ??
有兵就岩喇,去搵下d羊仔啦~
其實而家可以唔起其他野住,你可以將搶返黎既資源,用哂黎生兵.
另外,你會剩左好多鐵...所以你要拎去賣~"~
因為生棒兵要用木既數量係好多,所以你可以升木場 ...

講到肥羊呢....我near 有隻 超超肥.....132人口 但佢一隻兵仔都冇......[[tyjp-2-7]]

勁出20隻兵過去打佢....佢又唔起山洞喎....[[tyjp-2-1]]

搞到我超多資源[[tyjp-2-13]] .....E家仲有隻英雄...[[tyjp-2-9]]
回復 支持 反對