查看: 55523|回復: 110
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 唔玩光明lo,想知點解請望下,gm一定要知

難怪我up lv 都up唔到!我30lv停左唔up得!等左好耐,d同期fd玩到30lv就del,我好disappointed!gm你都係想多d人玩,但e個行為簡直趕客走,你可唔可以解釋下你的做法,相信好多新手都有同樣想法∼∼同埋我都唔玩la,我就說多d,光明gunz 有好多 old手人品極9,開左個場嫌34lv下個d沒exp,so kick新手,有d only殺新手,新手難立足,且30lv要經old手推,so 新手屈服old手,can not say個NO字
回復

30-35 lv改為0倍EXP

要有50 lv以上ge人推薦
參加一星期一次ge審核
星間為星期日晚上

臨時審核就唔洗人推薦
但係不定時

審核內容:
DBF
先睇睇論壇講咩先啦[[onion_51]]
早排講左又唔睇,,
依家又係到嘈,
點解去到30lv會升唔到lv?
因為怕你地洗經囉[[onion_45]]
回復 支持 反對

is lv30-34 noexp
回復 支持 反對

你認為HP果D 高LV多低LV幾倍血

把槍又高攻幾倍

先好玩既

唔好玩GunZ

P.S.
其實殺1-29LV EXP仲多過35-100LV...
回復 支持 反對

[[bao_27]] [[bao_27]]
回復 支持 反對

都話新手唔好玩光明Gunz
比d老手 哈..
玩光明Gunz你冇名份唔洗玩 你係光明論壇開post..一定比人串~d新手都係成日比人串
玩光明Gunz一入場 你串人 人地串番你 串倒你死..
so 新手唔好玩
同埋光明唔會批新手升35Lv..,要識DBF 才可以35Lv
你地30Lv玩來都冇用..
人人都高手~生存唔倒!!
新手最好玩IGunZ 練好d技術..
之後上NA GUNZ  練好搶法
之後開始上 光明Gunz
回復 支持 反對

訓啦你........[[bao_31]]
回復 支持 反對

[[onion_51]] 要練技術去j-gunz吧
回復 支持 反對

[[bao_37]] [[bao_37]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對