打印 上一主題 下一主題
收起左側

§加分帖§.☆自我介紹★

姓名:Namsend <---樂古名-0- online game既朋友鍾意叫我 嵐/嵐嵐/嵐仔/嵐佬 -_-
       現實朋友鍾意叫我做 高人(唔關身高事-..- 原因唔好提....[[onion_77]])

年齡:17 (過埋今年生日18 卜卜脆-3-)

專長:冇勿-___-

學歷:F.5(而家冇讀書lu~)

興趣:打機(大把人都係d個嫁啦-..-) 吹海風/睇海

人際關係方面:一般般啦 朋友唔算多 不過都有可以講心事ge...

自我介紹:頹廢男一個......

身高:179 cm

志願:板長師父

夢想:可以係一個好靚既沙灘上面 買一幢屋(類似村屋果類)有三層高同天台既~  
       地下果層可以開類似士多或海邊餐廳果類既鋪頭 第二層係客廳及客房 第三層係主人房(半開放式)
       天台種d小植物(可以令到主人房果層冇咁熱ma)得閒可以約d fd係天台BBQ -0-

生日:03-12-1991

日期:13-10-2009

評分

參與人數 1樂點 +16 收起 理由
無名方士 + 16 理想之家!?

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:Helen

生日:10月28

年齡:12

專長:畫畫

學歷:中一

興趣:畫畫,上網,聽歌

人際關係方面:小學果陣冇咁好,上左中學好好多

自我介紹:讀書勁差,上堂係畫畫多過聽書,同埋怕凍

志願:係日本做漫畫家-0-

身高:157

運動:十項無能-0-

最愛的科目:視藝

最愛的動畫: 1,夏娜 2,肯普法 3,驅魔 4,火影 5,魔法禁書目錄

偶像: 1,日本歌手-川田真美 2,KOTOKO

日期:14 - 11 - 2009

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
無名方士 + 15 為自己而努力,逐步邁向夢想。

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:CK

年齡:1X

專長:寫作

學歷:中二...

興趣:寫作

人際關係方面:朋友多 唔知點解朋友都話我好親切[[onion_46]]

自我介紹:文人...體力為0 寫作十分有信心 叫做文靜既人[[onion_14]]

喜愛的食物:豆腐 花生

討厭的事物:蟲,愛出風頭的人

最愛電影:2012 多啦A夢 明日之後

身高:167

點解D人會話多啦A夢低 能- -又有教育意思又好睇 真羨慕大雄那種熱愛助人既心!

目標:寫作能力更上一層樓!

沒有最好 只有更好[[onion_15]]

理想:不用有錢 可以同愛人一起就最好[[onion_14]] 平凡就是福

評分

參與人數 1樂點 +13 收起 理由
無名方士 + 13 感謝參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:wAwA

生日:8月29日

年齡:15

專長:通識野

學歷:中4

興趣:上網,行街,打機.

人際關係方面:最重要就係朋友名哂多.

自我介紹:傻仔1名...^

志願:賺到好多錢..買樓同車.

身高:180

運動:籃球,跑步等等  好多.

最愛的科目:好多都鐘意...英文就唔鐘意.

最愛的動畫:OP , 死神. 火影等.

偶像: Angelababy ^^

日期:21 - 1 - 2010

評分

參與人數 1樂點 +13 收起 理由
無名方士 + 13 感謝參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:
LMY

年齡:

專長:
打機, 打波

學歷:
中三

興趣:
打機, 上網, 打波, 睇書, 出街

人際關係方面:
同性朋友+異性朋友都ok多

自我介紹:
/    (這個帖已經介紹了我=]

身高:

日期:
5/2/2010

評分

參與人數 1樂點 +11 收起 理由
無名方士 + 11 感謝參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:亀虫-_-V

年齡:就黎14:]

專長:打字掛-_-

學歷:中2

興趣:搵LEAH写真:]

人際關係方面:朋友Ok多

自我介紹:睇頭像都知:]

運動:跑步

科目:數學

偶像: LEAH DIZON:]

日期:1零年 2月 11日

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名: 小霖/呀霖

年齡: 18

專長: 跑步

學歷: 美國讀緊CC 2年後入U既Third Year

興趣: 同人交心 傾計

人際關係方面: 表面多朋友 但實際交心朋友不多

自我介紹: 只係想係依度識多D朋友..想幫其他人解決下問題咁;可能本人很喜歡心理學
好鐘意幫人解心結(未必一定幫到,但盡自己能力)

日期: 2010/7/4

評分

無名方士 + 11 希望你係America拎到好成績。

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:沛沛/粉紅

年齡:14

專長:吹牧童笛

學歷:中3

興趣:中文/英文作文

人際關係方面:萬人迷- -

自我介紹:女仔,,身高162,,有對大眼睛,,性格是體貼卻有點情緒化

最特別:人地弄掉我ge電話落地都唔嬲

最開心的獎:香港城巿大學派發數碼故事創作比賽季軍

最煩:唔鐘意d人對我講「感謝參與」,,但鐘意聽到「乖女,有聽書」

偶像:G.E.M.

顏色:紫/紅

日期:2010/07/09

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
無名方士 + 15 靚女你的確係萬人迷。

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:花=鼻

年齡:21

專長:冇

學歷:中五

興趣:睇動畫同電影

人際關係方面:好差

自我介紹:身高176 瘦身材

最愛動畫:妖精的旋律

加入樂古原因:希望係到可以識到朋友

日期:30-7-10

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
無名方士 + 10 感謝參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:ALAN歐陽兆麟

年齡:21樣同心境都係1x歲炸

專長: 體力充沛 跳得勁高 跑得快 力大 唔怕悶 天真的笑 打機叻(戒左2年)

學歷:中5 ive yr2

興趣:打籃球 周街聊貓狗牛玩 上FB/MSN 下棋 睇星座

人際關係方面:之前淨係識打機 呢2年開始識多左人 得同事 網友 波友咁lo...

自我介紹:
21歲 得意運動型 找朋友 3台 白羊座

我中一到E家的夢想:
結婚 錫老婆 生BB
(10年9月4比上司當住公司百幾人面前 講左出黎….)

日期:10年9月10

評分

查看全部評分

回復 支持 反對