查看: 4441|回復: 32
收起左側

[綜合討論] 光明,你算點先?

光明,你算點先?
清下場都係ban ac ..
你仲ban我ip..
好..你ban我都唔同你計
你點做GM架~你明知你gunz 關Clan有d問題,要gm先關倒..我要關Clan..幫我關都唔可以?唉..唔幫玩家關Clan,明知你gunz 關Clan有d問題..成日以為自己大哂...你gunz好快沒人啦..D新手係論壇問你問題..你仲要串番人..唉..都唔G你點做GM..
回復

gm大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬曬
回復 支持 反對

GM 大曬,唔鐘意唔好玩,大把私服。
回復 支持 反對

所以我咪唔玩^_________^
回復 支持 反對

都唔知光明遲早會唔會少左勁多人....
回復 支持 反對

原帖由 x_rlf2 於 7-5-2008 22:33 發表
GM 大曬,唔鐘意唔好玩,大把私服。

so我唔玩
回復 支持 反對

[[onion_66]]
回復 支持 反對

[[onion_56]]
回復 支持 反對

[[onion_68]]

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
[S]一冰魂一 -2 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對