樓主: georgewong2006
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個好大既問題關係未來人

回復 10# 的帖子

咁快又可以證實佢講既野....
隻眼而家長晒= =""
回復 支持 反對

原帖由 阿樂.Lok 於 7-6-2008 20:50 發表
2036個未來人都冇話2012世界未日= =

佢話2015世界大戰姐麻...如果岩岩世界沒日又點會3年後大戰???

樓主係唔係睇錯野呀???

佢話2004係官方最後一次奧運..你咪放長雙眼8月8日搞唔搞得成囉...

不是吧...唔係2008年咩- -"   d人話奧運之後..中國又大地震..又震掛n幾多條友啦..到時

未來人@@?  你信則有..不信則冇...係咪真..到時先知..最好預算就係呢幾年玩盡佢~.~[[bao_10]]
回復 支持 反對

2036年回來的那個人和巴西某位預言家是同一個人麻?

奇怪的是他回來我們這個年份說出未來會發生的事情,那既然會發生,他回來說給我們聽又有什麼作用呢? 也就是說,那些預言都是作出來,嚇一下人類!
回復 支持 反對

世界末日呢個詞好似唔多清晰...
考試零分就有人用世界末日黎形容- -"
畢竟咩都係佢個人講既...
要知道呢個世界末日 到到咩野程度都要問返佢本人...
咁樣會更為合適...
(呢個意思好似樓上既一位有講過)

同埋...唔太相信佢係第二個平行世界黎既人...
因為咁樣就係穿越左兩個不同既時空...
而且佢講既只係個個時代發明左 "時間機器"
而非穿越平行世界既機器...

另外...me都唔太相信佢既預言...
因為好似所有野都好突然咁....

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
守衛~朗 + 1 意見詳細

查看全部評分

回復 支持 反對