收起左側

[綜合討論] 勁舞團問題BUG大合集

原帖由 清草` 於 30-7-2008 18:46 發表
我試過4次冇買某d衫 冇啦啦整件3俾我著=_=..
不過off 左之後會消失
算唔算係bug?!

算 , 但係太小發生暫時唔會計住
回復 支持 反對

係event房間贏左第一彈game......
                   ↑
呢個問題同大賽有家族彈game一樣!!
回復 支持 反對

原帖由 24303090 於 30-7-2008 23:09 發表
係event房間贏左第一彈game......
                   ↑
呢個問題同大賽有家族彈game一樣!!

我試過無彈 , 彈左之後有冇咩錯誤彈出?
回復 支持 反對

領舞模式easy 出現方向鍵話上面的字不相同 (遲d影相)
商城的KAKI服飾 髮型(g幣道具) 顯示之圖片與遊戲內100%不符合
回復 支持 反對

原帖由 plkw2005 於 31-7-2008 00:30 發表
商城的KAKI服飾 髮型(g幣道具) 顯示之圖片與遊戲內100%不符合

領舞easy 我都發現過
但係你要發現到佢並唔易= =
同埋佢只係影響好微 你玩10場 先可能會出現1粒會少左1個鍵睇
回復 支持 反對

原帖由 plkw2005 於 31-7-2008 00:30 發表

謝了 , 領舞個個你比左相我再幫你貼
回復 支持 反對

原帖由 [H]§星月§ 於 30-7-2008 23:13 發表

我試過無彈 , 彈左之後有冇咩錯誤彈出?

我諗要整好個勁舞通先影到相!!
回復 支持 反對

你地見到D BUG 有冇呆左1呆 , 估唔到有咁多呢?

初初我都諗住20-30個 , 但整整下整左60個出黎
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

我想問- -  點影相-,-   
呢60幾種  我出現個十幾種-  -就係影唔到相-__-''[[yoyo_145]]
回復 支持 反對

本次更新的SuperStar - So Much (171bpm)
            與SuperSTA - So Much (171bpm)
為同一歌曲

本次更新的SS501 - DeJa Vau(117bpm)
正確名稱為SS501 - DeJa Vu<-此歌名為法文D&eacute;j&agrave; Vu

P.S. Bug個度 應該係仲有卡團名
     姐係個人原本係入左團
     但係一入過商城or換頻就會卡走左個團
     個名上面係唔會有團名

回復 支持 反對