打印 上一主題 下一主題
收起左側

放08限量包 $300 同人交易過3次 餘3包

300蚊已經可以買2張1200點同3張200點
加埋都3000點,買寶石仲好吧
回復 支持 反對

有d人鍾意名牌 有d人唔鍾意名牌
我果個包=名牌
人地買都唔關你地事@@呢d係咪妒忌心理
我唔係想搞到鬧戰 請平心靜氣!!!
回復 支持 反對

我地係唔鐘意你地咁賣.
買黎抄咁有乜用.
不如你賣比D真係有心用果D仲好LA
仲要300蚊咁貴..
真係你到時賣唔出就好笑
回復 支持 反對

我己經賣得係最平= =''
我知你唔鍾意
但係我係有意放比D有心既人 如果唔係都唔會咁平
加上我己經同左3個人交易 成功左@@''
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3397806&extra=page%3D1
樓主比起宜個帖果個已經好好多啦d態度- -
睇7樓

回復 19# 的帖子                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                        多得個重點壺我先轉得到做殘廢遊- -
重點壺改變左我一生,我人生將會更美好(誇張

回復 支持 反對

其實我都想要重點果舊野
不過我中係唔中意D人炒高個價仲要一次過買幾盒
又唔係真係要,拎黎賣
回復 支持 反對

其實呢
我覺得真心想買既話應該早d排隊 一定買到  限量都預左多人
如果你話2點-3點先去排隊 緊係冇啦@@即使我唔買 都係影響唔到結果
呢個只不過係藉口 @@'' 仲有爛橙都+多左120包 己經再冇其他藉口啦
同埋我認為我係間接幫d人買包
雖然一開始我係賣貴左 但係最終都係決定左$300
仲交易過3次 真心想買既人應該唔會覺得貴得去邊
回復 支持 反對

原帖由 o_o〞 於 3-8-2008 17:15 發表
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3397806&extra=page%3D1
樓主比起宜個帖果個已經好好多啦d態度- -
睇7樓

回復 19# 的帖子                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                        多得個重點壺我先轉得到做殘廢遊- ...

柯南出左新劇場版未@@''
回復 支持 反對

推一推 ~_~ 琴日太忙 冇時間理
回復 支持 反對

哇~一個原價都係 百幾 你放成300 唔好去搶??
回復 支持 反對