打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] CS Online 版務處理中心 (舉報/申請)(請各位會員不要連帖)

張學友在六樓罵人哦!
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ;page=1#pid34905821

有人在八樓只用圖片回覆...
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ;page=1#pid34906294

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
倉井影 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
倉井影 + 15 Done

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 9741# 血映雪

六樓, 我會覺得係teasing, 串下only, 罵一罵only (Regina以前都罵不少喇...),
我認為不算是挑起罵戰,不用去到要扣分的地步。
在我角度就唔扣分,  如果妳唔滿意, 就問問其他版主的意見吧。

(順帶一提, [size=1em]池塘有鴛鴦 會員 已經轉了profile pic 很久了wo, 很久遠la wo...
妳又知佢係張學友? 莫非妳其實是Regina? ...講笑姐;))

另外那個純圖片回覆, 已作扣分處理。
回復 支持 反對

Done
回復 支持 反對

回復  血映雪
六樓, 我會覺得係teasing, 串下only, 罵一罵only (Regina以前都罵不少喇...),
我認為不算是挑起罵戰,不用去到要扣分的地步。
在我角度就唔扣分,  如果妳唔滿意, 就問問其他版主的意見吧。
倉井影 發表於 5-7-2013 00:14

我不在意這些小是小非, 你覺得不用處分就悉隨尊便...
但Regina對事物的抨擊不可以跟那歪瓜的辱罵相提並論, 性質是截然不同的!

(順帶一提, 池塘有鴛鴦 會員 已經轉了profile pic 很久了wo, 很久遠la wo...
又知佢係張學友? 莫非其實是Regina? ...講笑姐;))
倉井影 發表於 5-7-2013 00:14

朋友, 我不明白為什麼你好像總是針對著用血映雪樂古帳號的人似的...
我想跟你說明白, 我不是Regina, 你認識的血映雪已經不在香港了...
如果你覺得我是Regina冒充來的, 那我只能說你是太有心機了...

如果Regina冒充我, 那她會不會愚蠢得不打自招地說出歪瓜就是歌神?
我說出來, 是因為我知道...

不怕告訴你, 我在Ctm沒當版主時已經來樂古了, 知道的東西不比你少!
我曾經是FS軍團團員, 你是不會明白我對歌神那種的厭惡, 甚至痛恨...
而且, 我本來也是樂古會員, 只不過在接手Regina的帳號後蓄意不提和迴避而已...
所以我知道那歪瓜是張學友根本不足為奇哦...

如果你以為對我的冷嘲熱諷會讓她感受到, 那你可就大錯特錯!
你的挖苦揶揄只會令我覺得你是個心胸狹隘的當權者...
將軍額橫堪走馬, 宰相肚裡能撐船!
堂堂版主酸溜溜地用"妳"字來調侃, 是不是"羊腸小徑"了些?

其實無論血映雪是誰, 對樂古也不會有壞影響...
況且我不是來搞破壞的, 某程度來說都算是來建設一下的, 你無謂對我諸多意見吧...
回復 支持 反對

回復 9745# 血映雪

OH,
用歪瓜來形容那張學友, 我覺得好好笑...
(但老實說, 在我心中, 那個真人歌手張學友係我偶像, 你咁樣講, 令我覺得好唔自然)

事實上, 我都講過。
你係邊個, 真係唔關我事。我真係無興趣
我用了另一個"妳"字, 我承認, 因為我有所懷疑, 所以順道調侃吧。我調侃就調侃, 順道串下姐。但你話我好酸溜溜, 我就不太認同了。

我所認識的血映雪, 就係總是太敏感 和 想多了。而今次你都係想多了。
什麼對你的冷嘲熱諷會讓她感受到,我真係無諗過啊。(要澄清返)

但若果閣下真係介意,令你造成不便, 真係唔好意思。我明白了你對歌神的怨恨....
咁佢以前做過的事, 的確是令人討厭。
在這件事上對你有所誤會, 真係好抱歉。

唔好諗咁多喇,閣下唔好緊張和敏感~let it be~~
這些小事,大家不要放在心上吧。
我地一齊享受呢個遊戲吧。
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/redirec ... 87&pid=34911655
Charlie1012在33、34樓引用同一個帖子(32樓)時連帖,版主你點睇

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
倉井影 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... page%3D1&page=1 個post有條link,係會-1評價,唔知有無問題

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
倉井影 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

mickeymayu洗版
link可唔可以唔擺-.-複製好麻煩

截圖時間:1:37am
截圖時間:8:16am

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
倉井影 + 15 有心機

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 9749# yinkamman

已在此帖子扣了分。謝謝閣下的熱心舉報。
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4445278&extra=page%3D1&page=5
回復 支持 反對