收起左側

[Takara Tomy] Drift Package Light 日本搖控飄移車 (每日不斷更新)

[Takara Tomy] Drift Package Light 日本搖控飄移車

短片介紹 : http://www.youtube.com/watch?v=VbzilS5tiyY

現剩下 AE86 x 最後一部

RX-7 x 最後一部

100% new  100% 全新-保證未拆

由於近期貨價不斷上升,希望有興趣的買家趁快收購,以免日後要更高的價錢買同質的車

因為本人是行內人,知道價錢一定會不斷上升,而且其他公司(吉之島等)或店舖已出現嚴重缺貨

所以都好心一提大家,搵到岩既價就趁早買,日後有可能價格太高或已經冇貨

交易方法:
  • 直接交收 (地點洽談)

聯絡方法:

• 電話 : 6597 3480 (只限早上10時至晚上11時30分,其他時間請以短訊聯絡)

*** 以上物品所有有關議價問題將不會在此回覆,請以msn或電話方式聯絡 ***

*** 有意者請寫上想要的型號及聯絡方法,我會盡快聯絡 ***

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

個樣好型咁。。。。。。貴嗎?
回復 支持 反對

樓主-口-'' add我msn: mr.kiss520@hotmail.com
我add左你冇人應.
想問AE86仲有冇貨.
回復 支持 反對

我都有3架,幾好玩呀,不過都係yokomo好玩d,不過2500$,我都係得一架
回復 支持 反對

我都想買架AE86玩下,而家239買唔買好呢?
回復 支持 反對

我想買2000幾蚊果D挽多D~
回復 支持 反對

玩呢d不如買架R/C玩"
回復 支持 反對

好快冇用,買左冇5個月
回復 支持 反對