打印 上一主題 下一主題
收起左側

[專題討論] 2012 vs 2036?? 到底邊個係真?? 世界末日 vs 未 來 人 John Titor

可能到了2012年
末日實驗的科學家忍不住偷偷做了實驗
結果實驗失控,做了黑洞
把地球吃了 , 咁就game over了一0一
回復

我想知你點知有個未來人????
佢出左世未先= =
耶穌再生???
e家2008年仲有4年就末日???
我就唔信啦= =
起碼都過多50年
回復

原帖由 第四代火影 於 24-10-2008 19:04 發表
我想知你點知有個未來人????
佢出左世未先= =
耶穌再生???
e家2008年仲有4年就末日???
我就唔信啦= =
起碼都過多50年

你有沒有真的找資料。。。。。不要一直都在說是假的好嗎。。。。給一點證據我看好嗎?
回復

就無係世界無日又點呢下......現+將自己做到ge野做到最好...
同埋留低自己覺得最美麗ge回憶..咁死都死得有價值啦[[yoyo_090]]
回復

馬雅預言入面係有講過2012年12月22日即平安夜前兩日世界會末日,但係冇話全部人會死曬,
我記得入面有講有一小部分人係冇死的,入面又有講冇死的人比死左的人重慘,因為會比以後困難的生活節磨,(老實講我覺得世界末日後死吾去重慘,到時又冇野食,D天氣又惡劣,D人為左食物又一定會,自己殺自己人,到時要生活係D禁的世界你話吾死就假)
回復

原帖由 淡然一笑 於 15-9-2008 19:50 發表
咁瑪雅預言既然知道,人類係病毒..那為什麼不把自己消滅,又將預言留下,唯恐天下不亂

瑪雅人去預言到人類會滅亡,吾代表佢一定要消滅自己,而且預言就好像聽收音機一樣係單向的,就算佢知道左E個預言吾多表,佢係想得到E個預言,就好像看電影或電視連續劇一樣,你可以看可以不看,但係你看到的結局,又吾一定你想要的,
何況瑪雅都神秘消失左話吾定佢地係,知道世界會沒日所以就走佬,之後D人又吾知道佢地因咩事同幾時走佬所以就話佢地神秘消失
回復

根本冇人可以知道未來既野 就算佢話發夢 發夢既野 有7成都會係假既。
回復

原帖由 Dr.fear 於 9-11-2008 23:26 發表
根本冇人可以知道未來既野 就算佢話發夢 發夢既野 有7成都會係假既。

為什麼不能知道未來的東西?我知道你明天會吃飯,明天會小便,我也知道明天我還生存!
回復

世界是由上帝主宰,
聖經裡提到世界未日是天降火石
神愛世人,不會無緣無故毀滅世界
回復

但世人不愛人,要把神創造的世界毀滅!
回復