查看: 19764|回復: 39
收起左側

[綜合討論] FireStageGunz(Gunz私服)----- 比其他Gunz更優越....多左人玩啦!

**** 已不開ser!! 要玩玩新fs gunz~~ D3 理~ 加D3個MSN: <ricky13140805@hotmail.com>

FireStageGunz 網址:
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/
註冊網址:

http://firestagegunz.no-ip.org:8080/register.php
下載地址:
http://firestagegunz.no-ip.org:8080/Download_page

註冊教學(因為有些電腦的IE是看不見文字的):

第一行: 打你想要的ID 名(英文)

第二行: 打你想要的密碼

第三行: 打你想要的密碼(再打一次)

第四行: 打你的電郵地址(E-Mail)

第五行: 打你的姓名~(網名也可以吧)

第六行: 打你的年齡

第七行: 選取你住的城市

第八行: 選取你的姓別
=================================================================================

相信有不少的玩家都有玩過Gunz The Duel!  如官方的ijji gunz, j gunz, k gunz~~ 還有 光明gunz, U gunz等等~

但是以上嘅gunz都很lag  ping都超過100以上

今天我介紹的是FS Gunz (FireStageGunz),它註冊比起光明Gunz U gunz方便  

也能直接登入( 不像官服要上網登錄,很是煩唷!) ~~~

FS Gunz 有自制地圖 ,  自制裝備

光明Gunz的地圖很少,裝備也是改裝於官服~

至於U gunz...

早在一年前已宣佈永久關Server了
回復

who are you
anyways 3q :lol
we also edit from the ori. equipments
but we've pay much heart on it

回復 支持 反對

侵權伺服器

根本冇一個私服唔係MAIET侵權
講到好似自己岩哂咁[[tk_39]]

申請帳號冇完善系統
一個人幾個ac
用外掛比人ban完就玩第個ac

咩私服都係直接登入架啦
博新手唔識野姐[[tk_36]]

個技術教學係偷邊個既
大家心知肚明啦[[tk_38]]

雞嗚狗盜[[tk_16]]

回復 支持 反對

冇得救...係都要踩低人地
回復 支持 反對

註冊比起光明Gunz U gunz方便
我個gunz註冊仲方便  只係填帳號 密碼
●侵權伺服器●嘅 光明gunz, U gunz等等~但是以上嘅gunz都很lag  ping都超過100以上
大部份gunz私服都係用家用電腦架設架
唔通用幾千蚊租部主機番泥架設咩
也能直接登入( 不像官服要上網登錄,很是煩唷!) ~~~
all gunz 私服都係直接登入
FS Gunz 有自制地圖 ,  自制裝備
自製?咁勁@@  有無圖
我都係識改炸wo  上傳D圖泥see 下

回復 支持 反對

原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表
●侵權伺服器●嘅 光明gunz, U gunz等等~但是以上嘅gunz都很lag  ping都超過100以上
唔通用 ...

用唔用商用電腦都一樣
個server程式都係非法下載
根本咩私服都係侵權
回復 支持 反對

原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表
唔通用 ...

回復 支持 反對

[quote]原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表

回復 支持 反對

原帖由 missk 於 2008-9-3 16:22 發表
[quote]原帖由 hkpk19941021 於 3-9-2008 13:59 發表
我個gunz註冊仲方便  只係填帳號

好方便 外掛都好多
回復 支持 反對

版主乜都唔知唔好講
只係得IGUNZ係 MAIET 代理
NAGUNZ 係 IJJI
JGUNZ 依家轉左其他
KGUNZ 封左IP 你叫我地有鬼玩個

乜都唔知唔好打出黎
回復 支持 反對