樓主: chunchun888
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家盡量舉報私服!

關閉 [複製鏈接]
a_a大話墨香,,,好多人買佢d金幣黎買d永久甲
e家血本無歸
回復 支持 反對

好喎-.-
咁樣做希望墨湘多啲人玩番a_a
回復 支持 反對

你地錯哂啦-3-,知唔知點解d人要玩正服,就係因為d人覺得雲起昆錢,買野又貴,正服又難升所以先去玩私服,e家好多私服汁左,d人話,就算冇哂私服都唔會去玩正服,如果我要玩正服一早就玩左啦,所以d人冇得玩私服寧願轉game'''''''個人意見''''''''
回復 支持 反對

我覺得樓上個位講得岩
正服難升d人先去玩私服,仲入左好多錢 e家封私服 d人都憎哂墨湘 仲會黎玩番正服?

違法的墨湘私服存在是廣大玩家對墨湘熱愛的最大敵人(呢句超唔認同)
如過唔鐘意墨湘 連正服私服都唔會玩啦- - 唔熱愛墨湘 又會入錢同長時間玩私服咩..
正服同私服 分別大至上係升快d 錢易搵d 寶易打d 比多個玩家選擇 鐘意慢慢升既咪正服 想快d升 有快感咪玩私服 封左私服 咁d鐘意升快d有快感既玩家 全部被迫玩正服?
"個人意見"
回復 支持 反對

d人玩x服, 都係因為佢升得快, 早日達成升lv既夢je...

如果正服好處吸引到人去玩一早就大把人去玩啦, 仲邊有x服既出現丫...

而家拉晒d x服, 可以肯定既係多人玩番正服, 但數量又肯定唔會多...

以墨香呢種難升、畫面差、又經常有開紅pk新手既遊戲, 響香港係難以佔一席位的,

所以要拉就拉吧, 但響x服花錢買野or玩得耐果d都會超憎雲起, 試問又點會回娘家呢??

雲起好好反省自己吧啦
回復 支持 反對

但係e家d私服的ser搬左去外國 雲狗好難捉
回復 支持 反對

我念會多番人玩正服[]
云起今次做得真係唔錯
O●夜ㄨ迷↘進 發表於 11-12-2008 19:38

以前d人都話番版攪到冇人入戲劇睇戲 (外國大片除外) ,
依家冇咩番版啦 , hk d 戲咪又係冇人睇 ? (連 BT 都廢事 download)

有時大家唔再玩 , 唔一定係因為大家去晒私服既 ......
代理既表現 , gm 既態度 , 先至係令大家唔想再玩既原因 ......
回復 支持 反對

d人玩x服, 都係因為佢升得快, 早日達成升lv既夢je...

如果正服好處吸引到人去玩一早就大把人去玩啦, 仲邊有x服既出現丫...

而家拉晒d x服, 可以肯定既係多人玩番正服, 但數量又肯定唔會多...

以墨香呢種難升、畫 ...
啊瑜 發表於 11-2-2009 21:12

冇晒私服 , 咪玩過 "新既" 正服 game 囉 !!! 點會玩返墨記呀 ???
隻 game 根本就唔好玩 , 悶到死 , 點會多人玩返呀 ????
回復 支持 反對

如果正服係做得好玩易升..就唔會有私服啦.唔係話睇小雲起.雲起正都d服金鬼難升成日怪d私服..冇鬼用
回復 支持 反對

雲起識話人唔識話自己.抵佢死冇人玩佢d game
回復 支持 反對