收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

回復 50# 的帖子

方法1 先做戰士搵錢->買捲賣捲->有錢
方法2 先用戰士搵錢->升法師->轉冰雷->4xlv打楓鼠->有賺無陪
方法3 先用戰士搵錢->升法師->轉僧侶->有補血唔洗hp水->加埋魔吸->4xlv打進化妖魔->有賺無陪(好運的打到手攻/鑽盾)

呢3個方法岩唔岩你心水
p.s如果你可以慢慢等回mp的話 可以miss第一步

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 =羊= 於 26-4-2008 10:23 PM 發表

30 lv`至35 lv 就去螞蟻礦洞打到35 lv
之後去玩具城玩幾lv pq`
38 lv - 40 lv 就去番魔森果邊既 *猴子森林II
我系果度打到70 lv =P

終於有人答到我問題啦,,
感謝你,,,
之前d人都唔睇清楚就答我,,版主仲要加佢分,,無奈
回復 支持 反對

原帖由 siukaihong 於 27-4-2008 09:50 發表
方法1 先做戰士搵錢->買捲賣捲->有錢
方法2 先用戰士搵錢->升法師->轉冰雷->4xlv打楓鼠->有賺無陪
方法3 先用戰士搵錢->升法師->轉僧侶->有補血唔洗hp水->加埋魔吸->4xlv打進化妖魔->有賺無陪(好運的打到手攻/鑽盾 ...

其實咪姐係唔駛方法1= =咁即是我要有錢的話做戰士/法師還是
戰士後法師再揀第二個職= =講黎講去都係做戰士
咁勁不如戰士由頭做到尾升好佢,戰士都唔駛本ge..

戰士轉咩好?加點方法太多..邊個岩我?(要知的看之前的帖了解一下...-.-'')
法師係唔係要先有錢買水?
刀/鏢賊都一定要成4w做本?
弓係唔係好悶姐?冇人講咁滯..(係少囉..>~<)

唔好怪我一輪野咁問..
回復 支持 反對

回復 53# 的帖子

方法1係做奸商 起初用戰因為一定係最少用錢 所以開頭用佢搵一定既錢 之後就錢搵錢
之於2~3之所以要戰士先係為左之後法唔洗咁辛苦 唔升先既可能就會變成有錢買裝無錢買水
另外 如果想做 的確係可以由頭做到尾的 最重要都係興趣
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
邊個岩你就唔知 不過睇你咁在乎錢 騎士岩你d 因為3轉個時用冰用水少好多
法唔用水mp補好耐下(又用得ok快)
賊就唔算清楚 不過我個小賊3~4w就可以快快樂妹咁升lv(到35lv無玩)
弓唔算悶 只係比較易死(個人感覺) 少人講既理由唔知

唔會怪你一輪野咁問

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
=羊= + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

原來如此..法其實好唔好,比我ge感覺係廢廢地..
賊..3-4w好快有..我是但開個ac打一星期有多tim啦..
一日玩唔多過6個鐘,3,4個鐘,一星期一定有3,4w多...至於高手..
唔止吧..= =
我唔係在意錢,你注意到好多人講咩職要錢,要好多.唔好做..= =
其實係打怪速度問題..有錢,易秒易升,冇錢,秒低lv..(晒野..)慢慢打,難少少
但係有無諗過佢個遊戲出果時無話限你錢,只係d人話多錢會好好多咁..

正題,我想做d秒怪職嘛,照番我講同我睇人地,秒怪係要好多錢
有人叫我開法搵錢,又有人話法要50lv之後先開始有得搵
咁我就問玩法要先開咩搵錢- -
搞搞下變左係,先開戰士,睇下自己岩唔岩啦,之後岩就去
唔岩就搵錢轉其他,講咁多最後即是戰士最唔洗本..
有一個戰士,就可以有好多職咁話?
先戰士,之後慢慢揀咩都得,因為戰士唔洗本賺有錢搵??
咁正架咩..= =? 我係想做賊,但講到底都係因為人地話雙飛秒怪屈..
之後有人話要成400w做本..亂晒龍,唔好介意..><sorry!!
回復 支持 反對

回復 55# 的帖子

法係我心目中一直都係唔係最勁 又唔係最廢 算中上既職業 邊轉都係中上 如果話1轉佢係最勁 但其實只係其他職未發揮出黎者
至於錢方面 我覺得頭50lv都唔洗太在意(賊外 因為要買標 不管是23攻/25攻都需一定身家)
戰士唔係唔洗本 只係初初d怪攻低 而戰士又高防 扣得少好多(升lv怪扣你1 水唔洗諗都知用少好多)
如果你想做賊 最好都係有返d錢 買標是幾重要的(計埋沖裝就~ ~)不過我個小賊因為有人借標 唔洗買 所以錢呢xddd
p.s400w都係為左買標沖裝 俾你想幾勁而定的成本
回復 支持 反對

係囉,所以我想遲d玩賊^^''點解鏢同箭加攻差咁多......
乜戰士初期好,後期唔係幾好? 法師我覺得係多人玩..唔知d人咩事啦..= =
我依家一係戰,一係弓,除非有人突然沖埋黎話法好,有咩好,超好勁好-.-''
弓係廢?難升?箭貴? 戰士係唔係好好架?

仲有,我想知賊係唔係只可補npc鏢? 屬性果d鏢唔得?(姐係雷,日鏢果d..)
如果補得咁咪姐係好正..?貴一次姐..= =補唔會貴呀?
但補鏢又係煩左少少..好快用完..><

又係一堆野打出黎..
算,例晒出黎
1.戰士係唔係好好,初期唔洗多錢,後期幾勁?pq轉咩好?
2.弓廢?難升?箭貴?
3.法師好似幾廢咁,..咁多人玩= =?(別打我..)
4.法師頭尾都中等...

咁依家可以講到咩岩我= =?(我個人係煩d..無計..我比較計得多,玩得少= =)
回復 支持 反對

請問在101點偷卡?

本人係弓手2轉啊!40 lv 叫書部台,得閒找我
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 27-4-2008 20:17 發表
係囉,所以我想遲d玩賊^^''點解鏢同箭加攻差咁多......
......
又係一堆野打出黎..
算,例晒出黎
1.戰士係唔係好好,初期唔洗多錢,後期幾勁?pq轉咩好?
2.弓廢?難升?箭貴?
3.法師好似幾廢咁,..咁多人玩= =?(別打我..)
4.法師頭尾都中等...

又係我^o^
1.初期的確唔洗多錢(包括水同裝 水就講左 而裝因為d怪敏唔算高命中唔需太高都得 所以唔洗沖裝/唔洗咁多錢去沖) 後期是3轉後十字騎士單下破w好易 龍騎3連聖火打王邊個唔想要 同時首個全地圖攻擊的職業.pq就槍騎 因為有聖火
2.弓唔係廢的 只係少血(個人感覺) 我個小弓都只係升到43lv 高lv唔知 不過之前都ok 聽講屈monkey可以好好升到70lv
3.法師喤不是最勁 但我敢保證佢唔係廢的 1轉同lv差唔多裝幾乎無人搶怪嬴到佢 2轉又有冰雷 火毒 聖等攻擊 3轉因為其他職都提升好多 所以睇落法師無咁勁 但係其實整體上係無咩分別 而4轉有全地圖攻擊 所以話 法師你可以話佢唔勁 但係絕對唔係廢
4.差唔多如上

職業呢d都係睇你興趣的 睇岩邊招就用個職啦xd

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
=羊= + 8 *4

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 59# 的帖子

利害...其實點講都係睇玩果個姐~睇佢鍾意玩咩lor~
你講咁多我都諗到,諗唔到就大獲= =我係果d想搵大錢ge人
搵玩錢就玩變態..沖裝..-.-''
係唔係有錢的賊最變態?(我講秒殺..)
咁我姐係搵錢,玩賊狂秒怪?
我都係未諗到戰士玩咩...轉咩好呀?
回復 支持 反對