打印 上一主題 下一主題
收起左側

黑〃嗇微團員用外掛?3分鍾熱戀?高賽開掛?

不過我個家族唔係一個專用外掛比賽...跟住拎第一呃點既家族黎架....
我本身都好憎人比賽用掛...
都試過好幾次撞到D人用掛..跟住第4入唔到..都罵過用掛個個人好賤......
雖然我講既野冇乜可信度...(但係你見到佢用掛個時我都係比緊高賽...比到第2場完左我先彈架...我係人手..我勁舞aC叫--> 冰吻雪<-- 比緊個時都會有人見到架..但係我唔知個D人係唔係度同埋睇唔睇到呢個野..)
不過我都只係想澄清下....
因為你寫  甚麼3分鍾熱戀...
我覺得好似我個家族變左外掛家族....
我地個家族都有另外既人係唔會咁做既...
我都唔想D家族成員玩個時比人罵係[[外掛狗]]....
回復 支持 反對

-   =v='!!!好多人大賽都用外掛;'
回復 支持 反對

不過我個家族唔係一個專用外掛比賽...跟住拎第一呃點既家族黎架....
我本身都好憎人比賽用掛...
都試過好幾次撞到D人用掛..跟住第4入唔到..都罵過用掛個個人好賤......
雖然我講既野冇乜可信度...(但係你見到佢用掛 ...
◆__依ㄦˇ 發表於 12-1-2009 01:18

我冇話你族係掛族..
只係想知團長/族長會點處理e條友姐`
回復 支持 反對

有次我仲慘....打緊大賽~.~
本來第2名....下面有條友開掛追....我一落落到第4名~.~ 慘....
回復 支持 反對

~[]~甘多人用外掛架咩?
回復 支持 反對

15# lunpkpk
~[]~甘多人用外掛架咩?
lunpkpk 發表於 12-1-2009 10:39

相信要計無用外掛既會快話計有用外掛既 XD

d外掛攪到我已經無乜點玩勁舞...
真係上 game 都只係為吹水 -__-汗

依家...就彈到連水都唔想上 game 吹,
成日打打下字就 "該xx不在線上" (即係對方彈左)... 囧
回復 支持 反對

我冇話你族係掛族..
只係想知團長/族長會點處理e條友姐`
索珈=]] 發表於 12-1-2009 09:04

團長點處理我就唔知...
不過個個aC係我..
但用掛比賽個個人唔係我喎..
咁佢處理個時係處理邊個..?
同埋我好似因為on得太少..
比團長踢出團了....

至於家族長點處理呢...
個個人本身就唔係我家族既...
不過就用我aC比賽開掛lo...
佢唔係我家族既..
我都唔知可以點處理佢..
不過我已經改左密碼..
佢唔會再上到我個aC用外掛了.
我都會同佢講叫佢唔好再用外掛了..
如果我個家族仲有人用外掛比賽既話..
等個家族搞返好之後我會即刻踢佢出族架了..
我都希望唔會再有類似既事情發生...

真係唔好意思..
我個Fd阻住左你比賽...
回復 支持 反對

唉~d人係咁架啦~
回復 支持 反對

`   =3='!!踢佢出族喇'
回復 支持 反對

17# ◆__依ㄦˇ
- -!
你係米過份緊張定係果個係你黎-,-!
緊張到係咁回=.=D字多到我暈了- = =!
吾係你就吾識解釋咁多=.=!
仲有-,-你借個AC比人就關你事=.=嫁啦
你無理由推晒比你用掛果個-,- 不過我唸你個AC遲早都封-.-
回復 支持 反對