收起左側

[綜合討論] ★石器Ⅱ吹水交流區☆

\./我要比埋色,仲有人寵
回復 支持 反對

從前由2.0開始玩 到 職業剛出就沒玩了zz~
而且玩很麼久也很弱zz
回復 支持 反對

我好耐冇玩啦
等石2一出玩下先''
回復 支持 反對

6年生涯 ga 石器 1.... 好有回憶~~想當年
咩都唔識 打到10lv 打唔死隻 "願"藏  升唔到 (雖然可以去 礦石洞 / 龜洞升 但怪物防高...)
之後就一直打卡比 昆比 果d~打左一陣 有條友打死左佢~就做左 人講ga 偷渡...
好開心~去左海洞左邊條村save~~ 再去豬仔升到30幾~
果時~我係主敏次血力 人~(求合擊 + 騎寵但果時都味出新手虎..)

第1次去海洞 (果陣係最好玩的2.0)  我知道咩叫 串步難"點"(行要點地下)
就加隊升~orz 就上45多了~~ 之後有個 月圓包 同 蛇年獸~但我都冇幸買...點已經係我果時
ga 一個月$$了....(7-8歲炸)

一個任~令我痛恨一生的~就是 pc團....( 呢~去e d園前要做ga任...)
一個字 難... 組5個人去打~ 花上了 好多時間先上哂~ 之後打大果陣~黎個緊急維護...囧
重上後~戰友走哂~ 一人 一寵之力 力 pc老大~~死了好幾次....戰了40多回....(雖然不能和
三英雄戰呂布一幕比較) 但是難過的~都過去了....
開始解法介~~(發覺 冇咩用....但很帥)
英雄島升等~~ 紅暴後~~的金虎 是轉生已來第1次騎東東 (暴証 沒什麼緣份...)
金虎升寵的辛苦大家知道....低敏小防~唉~~~....不過比起藍暴任
算是什麼呢??
1百條迷題~80lv金布e~~藍暴~!到手....!!
金飛早早就解了 =]]
啊~不能一題的是~味有什麼甲虫啊~4聖啊~變寵時
很強的人龍 =]
太爽了~5轉好似仲味有...冇nono機暴...人龍也是大家的愛pk的寵
大家~組隊~20秒作戰會2~轉屬 忠犬~復活 ~圍攻!!! 一幕一幕在腦海裡

爽 !!!!!!
那時候 更有某某8 大團...走出殺村 派証.... 很多人搶的 (汗)
天生有運的我~2張紅暴 金飛 藍人龍 藍暴 也是這得來的...(不似後來 只給團友~新手沒暴騎)
就因為這  後來(很後了) 出了新手虎~那一班 不懂看三圍的玩家 就給篇了...

職業~~法師一名~~老老在掛技~為了 一隻 白狼... 99%~爽了...哈哈
但石器人流 不斷下降~ 正因如此~我早早 就在3-4轉時 由包月 轉做 時數

斷斷續續的玩...最後~找多幾位朋友 完了6轉後...就正式離開了....
回復 支持 反對

6年生涯 ga 石器 1.... 好有回憶~~想當年
咩都唔識 打到10lv 打唔死隻 "願"藏  升唔到 (雖然可以去 礦石洞 / 龜洞升 但怪物防高...)
之後就一直打卡比 昆比 果d~打左一陣 有條友打死左佢~就做左 人講ga 偷渡...
好開 ...
dentistt 發表於 5-2-2009 10:55 AM

超老手wor@@
回復 支持 反對

44# dentistt
唔知點解, 睇完覺得好有同感
哈哈哈哈
身同感受呀!!XD
回復 支持 反對

我對 石器2.0 pk 果陣 就係好有feel~~之後
上到職業都ok~都仲係朱雀 同no 暴~ 不過當然有d屈寵...
不過人屈寵 我屈敏錦解.... 騎2轉金飛 + 2形換位~+ 風裝~ miss到你唔信....
再之後就...算啦~無為題起.... 1下死~我都唔知咩事....
回復 支持 反對

超老手wor@@
︴紙醉金迷@HeE 發表於 5-2-2009 13:09

拿..人地先係真正老手- -"
回復 支持 反對

老極有限~新有新玩法...
回復 支持 反對

老極有限~新有新玩法...
dentistt 發表於 5-2-2009 04:42 PM

冇記錯 石2冇得加防!!!
回復 支持 反對