打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 入黎討論一下,有關石器2的制度(月費定商城?)

其實2個我係perfer月費...
可以之前玩開呢個format啦

不過講到尾都係想隻遊戲有番一定既質數
講真...有D online game而家真係不知所謂
改頭換面...改下D名就出多隻game噤
一D質數都無...個ser又成日出事噤樣
如果隻遊戲係有質數既
理得佢要比錢定係唔洗錢
好玩就得~~

希望石2做好D啦...唔會好似之前"嘩2"噤愈整愈衰-.-
回復

佢出隻game都係搵錢嫁姐
試問商城多人玩d定係月費多人玩d?
有d人比唔起月費既..想玩都冇得玩
回復

等抢中,你地米同我争啊!
回復

都係月費比較好,但唔好好似石器1太貴就得喇>>>>個人想法
回復

如果佢出一個月費一個城商就好了@_@(不過冇可能的事黎)
回復

講真.月費既話.又會有幾多人會比錢玩呢
好似魔力咁.月費開始頭一年可能好多人玩
玩玩下d人就會轉玩d唔洗錢既gameor私服
出商場.就比d用錢去玩online game既人玩哂
(個人意見.用錢去玩online game真係好白痴)
但係2樣唔做又冇錢收
其實2個做法都死
但係我覺得出商城會好d
起碼你有心得係game入面搵錢.可以用錢去同d白痴買點野
回復

頭像被屏蔽
回復

頭像被屏蔽
回復

月費制 d人咪又係拎錢出黎 買寵  咪又係燒錢
咁不如搞商城  石一 之所以咁 仲係月費渣
仲有你話 咁佢賺咩 冇錯 [你地有冇係佢地既角度諗下]
佢又要伺服器  又要請員工  又要24開服 勁哂電費  當你係月費  80x 100人  先得果8千蚊人工
佢唔賺錢 佢點搵食? 唔賺錢 點會開官服? 唔想有錢人玩哂 自己開私服lo 得個講字?
石1果陣時 我都有玩 咪又係玩燒錢  咁你地咪又係玩  無聊
回復

商城好d 因為有時冇錢都可以玩
回復