查看: 242230|回復: 491
收起左側

v4更新3647v8服務端

以下為3647已破解版本
支援多核心處理
比2834(v19)更為完美,穩定.
支援steam,支援v4
兼容大部份cs version.2588~4382
(已使用v4client,如需使用3647請自行更改)
抵禦CSDOS攻擊
修正hlds出現outdate

本更新檔已內置改中文名系統
用法為client端建立name.cfg
輸入setinfo name "中文名"
再於服務器內"exec name.cfg"
注意:v8更新檔中已移除此功能

如各場主想係internet度搵倒自己server 請於server.cfg加上
///addmaster
setmaster add 207.173.176.161
setmaster add 207.173.177.11
setmaster add 207.173.177.12
setmaster add 72.165.61.189
setmaster add 69.28.151.178
setmaster add 69.28.151.162
setmaster add 68.142.72.250
注意:如有使用-nomaster參數請先移除

本rar並無修改任何cfg檔案,如server,autoexec,config..etc
所以各場主可以完全放哂入去~
本更新檔只有10mb!
必需注意
>>>>>>>>>>>>>>只供Server使用!!!!
>>>>>>>>>>>>>>使用前必需已安裝v4主程式
>>>>>>>>>>>>>>>>安裝兩個CS,一個玩,一個用hlds開ser

v4更新3647v7.2服務端
http://www.badongo.com/file/13447545
http://www.sendspace.com/file/mpt88y
v4更新3647v8服務端
http://webo.com.hk/biscuitserver
如之前已更新3647v7.2則無需重新下載3647v8,
請到
http://webo.com.hk/biscuitserver
下載3647v8swds.dll
放於X:\Program Files\Valve
並重新命名及取代swds.dll

[FAQ]
1.使用後出現VAC scrure mode disabled
此為Steam的防外掛(find server中的盾)..無需理會,,無任何影響
2.使用後出現"Warning :  Unable to open sound/................../..wav for transfer
代表服務器與客戶端同時冇既檔案..亦都係無影響既..
3.如何安裝?
安裝v4主程式->下載3647並完全覆蓋
4.會彈Game
請檢查是否安裝錯誤,本人已測試v4及v19,並無任何問題

**** 本內容跟帖回復才可瀏覽 *****

原作者為axot

評分

參與人數 2樂點 +8 收起 理由
守衛~朗 -2 附件含有不雅成份
yathsing + 10 內容精彩

查看全部評分

回復

唔錯唔錯..
我比人強逼回貼的..囧
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

3# 我係ysh021003
FIXED.
回復 支持 反對

用唔用到
sv_downloadurl =.=?
照咁睇呢個用到..
回復 支持 反對

用唔用到
sv_downloadurl =.=?
照咁睇呢個用到..
不爽打我阿 發表於 16-2-2009 12:44

用倒
但係v4玩家會入唔倒場
回復 支持 反對

5# 不爽打我阿

唔得

因為呢個指令係先由客戶端處理

v4版本其冇支援
回復 支持 反對

以下為3647已破解版本
比2834(v19)更為完美,穩定.
http://www.badongo.com/file/13407433
兼容大部份cs version.2588~4382
v4可進,可在serverlist刷出. 無需更換cl_dll
防止大部份來自"34喜歡"及派膠人士的dos,ddos, ...
又畀cs板主ban左 發表於 16-2-2009 08:02

good thank a lot
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

5# 不爽打我阿

唔得

因為呢個指令係先由客戶端處理

v4版本其冇支援

...
yathsing 發表於 16-2-2009 17:19

你個場入左成十分鍾都未入完=.=