打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對於今次x-trap封外掛,你的意見如何?

我都冇事
講到明會封
回復

我都冇事
講到明會封
回復

用外掛 不如去玩單機game啦- -
回復

本人有問題...
我未玩過石1...點解話要用外掛先升到呢?
點解又話無外掛唔得既?
回復

x-trap同nProtact都一樣gei.....
會同部腦d programme撞...................
響公司冇得玩........
[[onion_77]]
回復

下 加速器都唔俾用??石器升lv 早期都仲話得..
後期就免啦..地圖細都仲話..但係...
封外掛會係一件好事..睇邊d類型既外掛
睇下之前台石1個時就知咩事
6轉140湧現 無人想玩
物品眨值得好犀利 事但一個人都有海裝
所以某d外掛係要封 我覺得好正常
如果唔係 就會重複石1後塵(雖然原因唔止呢一個)
回復

封埋外掛   根本冇乜人玩  你睇下咁多人放ac就知咩料
加速又唔比開  打怪慢 行條村 都行死你
行得慢都算了  仲要唔比用外掛   你估真係d人咁有耐性咩
比你玩2個月都悶死啦 ...
小麥111 發表於 1-3-2009 01:57

你咁鍾意玩外掛GAME
不於開私服自己玩
回復

就係因為石器1有阿貝外掛既出現.我先唔玩!
我果陣都5轉131
玩懷念以前同同學解任務.解轉生.落海.養蛋[[bao_36]]
最正係打金飛任.打勁耐都過唔到...哈哈
回復

就係因為石器1有阿貝外掛既出現.我先唔玩!
我果陣都5轉131
玩懷念以前同同學解任務.解轉生.落海.養蛋[]
最正係打金飛任.打勁耐都過唔到...哈哈
天使藍 發表於 14-3-2009 19:44

搵到同志..雖然我玩到尾..(e+仲有成400幾點)
打pc團真係正..打勁耐過唔到 無哂mp 無哂hp 都唔知點好 過完諗住好開心
但係你d隊友都過唔到 單挑又贏唔到 膽粗粗走去試..飛埋先衰
養爆女先辛苦..d靈石都唔知打多粒先有粒係好
個d新類型外掛真係害死人 又快戰又乜
真係唔食智果都1日 5轉140完美轉生~仲要你個人出左街
個d人不如玩私服pk算啦..
回復

我系網吧見到已經有人用到加速  加埋按鍵
好誇張!!幾秒就打完一次!!  條友好似系  掛打抽卷
回復