打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 笨.影__]] 帶來私服消息-3333-'' (12/3更新.)

我叫 王子呀  見到可以SAY 一聲HI
回復 支持 反對

升到74
lag到我唔想玩啦
回復 支持 反對

有冇人 可以話比我 我聽... 禁邊個玩..

我禁左1個 黑白介面 禁左邊第2個 禁完都係冇反應....

- -thx 教教我
回復 支持 反對

Re 小豬乂 :
Q1. 咁打字果方面係點?  速成打唔打到
A1. 應該是可以,不過不知道會不會變亂碼

Q2. 有3個天翼exe 邊一個先係開?   我3個都開唔到....有冇人幫下我!!!
A2. 開啟Talesweaver.exe

Q3. 有冇d玩大陸GAME唔LAG既程式
A3. Lag是網絡連線的基本問題,個人電腦用家沒有解決方法

Re tongkithui :
Q1. 唔識注冊丫= =
A1. 請留意文章   http://www.dreamtw.cn/reg/reg.html

Q2. 咁成功注冊完有d咩野??
A2. 是指測試帳號嗎? 完成後便能開始遊戲了

Q3. 用咩方法開丫..help me
A3. 開啟Talesweaver.exe 如出現亂碼請參照本帖前文

Re ~逍遙 :
Q1. 有冇人 可以話比我 我聽... 禁邊個玩..
A1. 開始Talesweaver.exe 按第二個按鈕(開始遊戲)
回復 支持 反對

我玩到好LAG-.-....
要改善下...個私服!
回復 支持 反對

經過自己研究琴日已經玩到LU...玩左1日升到145用200萬合左2次145合唔到
好灰,,所以唔玩LU,,,唔LAG啦,,可能係岩岩裝完有d lag 重開之後好順
等公測,,唔知幾倍exp   希望多d香港人玩!
回復 支持 反對

我禁完Talesweaver.exe之後再禁制開game冇反應...
請問要點解決?
同埋開左Talesweaver.exe之後d字係亂碼黎...
我睇完前文都唔係好明點整...可唔可以詳細小小講下
thx~
回復 支持 反對

我禁完Talesweaver.exe之後再禁制開game冇反應...
請問要點解決?
同埋開左Talesweaver.exe之後d字係亂碼黎...
我睇完前文都唔係好明點整...可唔可以詳細小小講下
thx~ ...
[S]邪靈熊貓 發表於 10-3-2009 16:59

請先下載Microsoft Applocale然後安裝
然後運行再下一步,
按瀏覽然後選擇程式(盡量不要選捷徑),選好後再下一步
程式的語言因應程式而定(私服是簡體中文)
然後完成便可以了,也可選擇建立捷徑,方便下一次開啟
回復 支持 反對

術鏡 知唔知幾時公測,,,唔想封測玩但又忍唔到WOR/.\
回復 支持 反對

術鏡 知唔知幾時公測,,,唔想封測玩但又忍唔到WOR/.\
小豬乂 發表於 10-3-2009 18:50

私服的官方好像還沒說公測時間...所以不太清楚真抱歉@@..
回復 支持 反對