打印 上一主題 下一主題
收起左側

廢團呀喂

外掛團...入既真係傻啦 -__-
回復 支持 反對

LigHTlKiLLeR   kd高達78% lightkiller咪即係欣欣...k/d洗番黎...之前55%
仲要唔走場 由38% 走到 33% 之後用199gash洗左
佢對我好好 我係團既一分子 你咪就係欣欣囉...係到自誇自擂
回復 支持 反對

下 欣欣只係一個團員囉- -唔明你講d咩 之前佢自己走左團 咁多野講?邊到聽d咁既野出黎呀你@@?
人地開post你踩post 不如唔好睇囉 入埋黎仲要講埋d咁荒謬既野- -o左囉
仲有 欣欣係個走場狗 仲要得55%- - 但係我地團長LigHTlKiLLeR勝率係贏160幾場輸90幾囉 呢d叫走場?
仲有LigHTlKiLLeR 79%kd 同呢個欣欣有好多關連?講到話咩改名 團長已經澄清囉
呢個欣欣只係之前既團員 而家佢都走左團囉 仲咁多野講做乜?
仲有38%走到33%?? 咁團長點會勝率唔會負既??由一個55%廢人走場狗變到79%勁人?
你講d野真係幾好笑
你岩岩申請樂古架bor 邊個叫你一齊屈團長呢 同團長有仇??定係打團戰輸比我地係到扮哂野咁?
回復 支持 反對

LigHTlKiLLeR lv 4x
玩左連場數300都唔夠會升到40lv???
你唔好講笑啦...話佢無洗戰績

p.s 你地團外掛巳經係人都知...仲夠膽走上黎開post你搏插咩
回復 支持 反對

團長佢認佢係洗kd 因為之前得71到 佢話升都難 而家咪洗左囉
洗kd有咩問題 199點比團長買 佢買得名正言順
回復 支持 反對

LigHTlKiLLeR lv 4x
玩左連場數300都唔夠會升到40lv???
你唔好講笑啦...話佢無洗戰績

p.s 你地團外掛巳經係人都知...仲夠膽走上黎開post你搏插咩
24歲peter 發表於 17-4-2009 11:55
請問你係邊個 點解會知道外掛神 欣欣d野既
回復 支持 反對

哈[[bao_11]]笑左[[bao_03]]
你話你團長之前勝率71....
但係兒家洗左之後就...(贏160幾場輸90幾囉)...
兩倍都冇....咁勝率咪得63,64%到(66%係兩倍,71%係2.5倍)...
哈哈[[bao_06]]洗完仲低左0.0.....所以我有理由相信你團長之前一定冇71%勝率-0-...
仲有,你地個團都ok冇品架wo.....
叫人地團果d人過去你度...事實係想有勁人幫你地打團戰(你地自己唔識打@u@'')
仲要係度吹自己團長幾勁幾勁....
有78%kd,唔走場@.@.....哇,好勁wow....
如果真係勁洗咩講kd....有實力ge人地自然會知...唔洗係個post度吹...
唔走場...何以見得-.-?你地團長贏160幾場輸90幾...尼d叫唔走場@@..得果60幾勝率ja wo-___-...
勁唔勁係由人地評定,唔係係度話有78kd唔走場就係勁....真係引人發笑[[bao_05]]
我自己團招人都冇講過kd勝率果d野=,=(我80kd,95勝率)..因為咁真係好虛偽..(版主我不是全心攻擊他人,只是有感而發[[bao_40]]
回復 支持 反對

嘩 80kd 95勝率好勁呀 你唔講我都唔知tim呀
我開個ac 100kd 100勝率都得呀 咁我係咪勁過你嫁?
回復 支持 反對

你自己都識講啦-____-...所以冇啦啦做咩係度吹個團長D KD幾勁幾勁..笑=)

我幾時有話自己勁呀,唔好屈我wo[[bao_37]] ....我開post都話自己廢架woA_A
不過真係好好笑wo[[bao_33]]
點解洗完會仲低左架[[bao_31]]

就咁哂左199gash[[bao_35]]...It's so funny in fact but I feel frustrated about the wasting of 199 gash[[bao_16]]
回復 支持 反對

幾同意上面果位人兄[[bao_04]]

講得幾有道理[[bao_07]]
回復 支持 反對