打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Nakuz【永遠懷念Heat Project】簽名活動

I LOVE HEAT PROJECT FOREVER!!!!!!!!!

WE NEVER FORGET HEAT PROJECT!!!!!!!
回復 支持 反對

Heat project!
I will be loving you...
回復 支持 反對

呢隻game真係好好,,外掛令到呢隻game加快死亡真係可惜...
希望以後都有呢d好game玩
回復 支持 反對

其實我一直都覺得hp本身係一隻好game>w<
hp之所以搞成咁都係管理上出左問題
特別係外掛同bug方面@0@"
官方處理手法過慢,又唔修改bug既問題
加上ocs既出現,令官方用係hp既資源減少/﹏\

直至依家我仲覺得佢係一隻好game!!

係hp度我識左好多friend
同佢地玩得好開心>///<

之前仲同fd玩過台版【係咁叫白菜白菜 -﹏-"】
不過我真係好鐘意玩槍game(點解你地d男仔覺得女仔玩-________-|||)
【hp係我第一隻令到我玩上癮既槍game,可能因為cs d畫面唔多岩我=3=】

hp你番黎啦TAT
回復 支持 反對

早几日先知hp就汁,所以都上去玩埋d未開架槍,HP真係好好玩架一隻槍game,係到識左好多fd,係我第一次打機打到可以做到交心架朋友...
  記得以前每晚10點几我地就好齊人,一邊ym,一邊打機,呢個時候係我係hp最快樂架時候,雖然我地唔係好勁,但係我地夠團結一踢人必定係2秒之內踢到,所以係到同d比我亂踢架人講聲sor啦...
  如果唔係出左bug經我唸hp都唔會咁快汁...所以好希望將來hp可以回歸同埋改善一下bug架問題我相信到會好多人玩番......
  最後要多謝一班由皇室成員到而家朋友團架朋友 希望我同快槍手再有機會由澳門過香港同你地打機啦.....
回復 支持 反對

"Heat Project"的確是一個好好玩Ge遊戲!!!期間冇玩一年 因為太多外掛的原因 心淡>.<
上個月看見了 免費 我才回來.......不過 加速外掛 又出現了!!!到了這個時候 他們還要用外掛......真火!!!!
回復 支持 反對

h.p真的唔捨得
我玩左4年
由好多人玩至到有加速、搞到冇咩人玩
再出埋bug槍、透明人、半身人我都有玩
回復 支持 反對

︴︳【的】。士。仔:雖然hp多bug多外掛(我亦玩過)
          但一句到尾 hp都陪左我3-4年
          呢段時間話長唔長 話短唔短 我亦從hp裡得到過很多樂趣
          與一隻陪伴了自己幾年的遊戲 即將要離別 心內總有些心酸的感覺 難以形容
          我永遠都唔會忘記我玩過heatproject呢一隻咁美好咁美好既online           game[[onion_63]]
          heat project love you forever~
回復 支持 反對

初頭玩果陣真係覺得ok
之後出現加速 bug槍 lag殺..慢慢冇玩..
雖然冇技術..

外掛影響太多 爛橙又做吾到野..
最後想講 槍game一定有外掛咁 cso又係 到時乜都執..
回復 支持 反對

HP.需然好耐之前就因為寬頻問題玩唔到..
但我唔會忘記以前你帶比我既歡樂GA
回復 支持 反對