打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] who is 艾雲 msn:goaway1233@msn.com

10# mR1999

你覺得我唔尊重你咪ban我囉,封我囉,仲可以唔應我tim,d鬼佬同你講:hey boy,唔通你又要打佢,話佢冇文化,話佢唔尊重你喇wo?!大哥,hey~都叫唔尊重你?!真係呀,呀仲有,聽講係我問你先,你唔鐘意答既,都係果句,大可以ban,係你之後無啦啦爆粗先扯起我把火..你地話邊個岩,邊個唔岩喇,如果我唔岩既,我道歉!
回復 支持 反對

你又知"hey boy"起外國係有文化?
同埋你係香港人唔係外國佬
用香港文化同外國文化比?有問題?
同埋香港有邊個唔講粗口?
我同你爆粗你就要同我爆粗?咁我打你係咪要打返我?用下腦好冇
我爆粗你又爆粗  跟尾狗嗎?
唔理我問題正係要我答你  明顯無視我
咁叫尊重?
你唔尊重我   要我尊重你?
回復 支持 反對

12# mR1999

你中幾呀,唔該你用用腦先岩,第一,你岩,香港有香港既特色,學你話齊,粗口嘛,但你話你打我,正常反應一定會打番你ok?!呢d係本能,唔通企係到比你打?!你個腦有問題,我問番你啦,我打你你企係到唔好郁比我打呀~有病,第2,夠喇小朋友,我冇理你問題你咪唔好理我囉,ban我囉,做咩要爆粗姐,係,香港個個都爆粗,不過好多人都唔似你,係又爆,唔咪又爆,我係嬲先會爆,我係咁既話一開波add你就串你啦下話?比人打,打番人同比人串要串番人都係人體既本能黎,我出世早過你,我呼吸先,你又呼吸,你係跟尾狗呀~~傻?!有冇讀過bio架小朋友?!唔尊重你?!good excuse
回復 支持 反對

我個人覺得HEY呢個名詞冇咩特別含意
根本上定義同 hi  差唔多
至於對話方面   其實你早講一句係 / 唔係  就解決左件事
可能你覺得HEY呢個詞唔好睇啦
始終大家語文文化智識可能未必一樣
好似有d人講完句野都會帶句粗口咁
所以你睇唔慣咁姐
回復 支持 反對

10# mR1999
咁又唔係咁講喔...
係英文來講..HEY同HELLO冇咩分別,其實都好有禮貌,如果你要求到佢要好"好聲好氣"的話,不如叫佢打篇文言來問你野...知乎者也咁?=]
其實邊個唔答邊個係冇得話邊個唔岩的...你話人唔答你,你同時都唔答人...咁邊個錯姐...=0=

另外..如果你係咁同人講野,,,人地都淨係講WHO WHO WHO WHO WHO...咁..你會覺得你係同緊人講野定同咩講咩??=D
睇來今次都係一個誤會...何必要走去POST出來,長篇大論呢??都明知冇對錯...
回復 支持 反對

係囉..廢事嘈,我就冇所謂,可以當咩事都冇發生過,不過唔知佢做唔做到喇~
回復 支持 反對

你煩到我我爆粗有咩問題?
我打你你會唔走比我打?有問題?
出世先同出世後同跟尾狗有咩關係?
唔好意為幫FS GUNZ開左個論壇好勁  可以串
回復 支持 反對

17# mR1999

第一,我煩到你,你咪ban我,咁計較做咩姐?!第二咁你話做先既話人地再做番係跟尾架嘛,有冇讀過bio架你,身體既反射動作黎,你唔明呢點,我好難同你講,呢點你諗唔透?!第3,d3親口同我地某某論壇合併左,唔好講到我地幫佢開左個論壇,係版姐ok?!仲有,個壇唔咪我既,開果個人都唔咪我clear,唔該你搞清楚d野,加上...我幾時有串?!串你咩?!串我幫佢開左個論壇?!我從來沒有講過,係你狗眼看人低姐,弟弟.算啦,你咁計較仲可以傾d咩姐,人地都話hey都同hi差唔多,都唔化既你,係要搵野黎嘈,宜家為左咁小既事情開晒post咁,算喇,我唔想再嘈喇,當無事發生過,作為一個gunz玩家,唔想係到嘈d無謂野,晒時間,晒精神...仲有,如果你真係熱愛gunz既話請del呢個因私人恩怨開既post,完全同gunz online討論冇關
回復 支持 反對

跟本hey同hi既意思就冇別
只要樓主你一早答左句唔係
根本佢就唔會再回你
係你講左句你邊j個先
別用陰莖思考: o]
回復 支持 反對

http://www.hksports.net/hkpe/run ... g/reflex_action.htm
反射動作是源於腦幹和脊髓的較低階處理程序,並不受意識所控制,因為不用經過較高層次的資訊處理程序,所以其特點為一成不變(某一刺激只會觸發某一特定反應),但優點是反應迅速。以短跑的起跑為例,使運動員在相容的情境下重複練習對刺激(槍聲)的反應動作,都是務求使其達至反射動作的效果。

第二咁你話做先既話人地再做番係跟尾架嘛,有冇讀過bio架你,身體既反射動作黎,你唔明呢點,我好難同你講,呢點你諗唔透?!

跟尾係反射動作?羊群心理黎架傻仔

你冇串過我?你琴晚gunz的態度唔係串?
我化都好過你意為改地圖唔洗睇字: o)
回復 支持 反對